Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ -7- YΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Η Οθωμανική επίθεση ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα. Είναι πιά η 29η Μαΐου 1453. Κύματα γενίτσαρων πού το ένα ακολουθεί το άλλο επιτίθονται με πολεμικές κραυγές, ήχους ταμπούρλων, σαλπίγγων, πίπιζων, πού γεμίζουν με το θόρυβό τους τον αέρα τού πέπλου της σκοτεινής νύχτας. Ο στρατός του Μεχμέτη (όπως ήθελε να τον αποκαλούν οι έλληνες) είναι πάνω κάτω 250 χιλιάδες διοικούμενος από τον Ζαγανός Πασά. Άντρας με πείρα στα πολεμικά και βαθύς γνώστης των βυζαντινών όπλων, συγγενής, γυναικάδελφος του Μεχμέτη. Στον στρατό αυτό βρίσκονται αποβράσματα μισθοφόρων χριστιανών ευρωπαίων, γενουατών, 25 χιλιάδων ελλήνων της Θράκης πού ο Μεχμέτης τους έταξε αξιώματα και μάλαμα και κάθε λογής λιμάρικη ψυχή, για φαΐ, για πιοτό, για βιασμό και φόνο...

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Κονίτσης Ανδρέας "Στείλτε την «τρόϊκα» στον αγύριστο"

«Από την εφημερίδα «ΤΟ  ΒΗΜΑ» (Κυριακή, 22.5.2011), αλλά και από άλλη ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή, πληροφορήθηκα με οδύνη και αγανάκτηση, ότι η Κυβέρνηση στα νέα, σκληρά μέτρα λιτότητος, που θα λάβη κατ’ αυτάς, περιλαμβάνει «κούρεμα» των μισθών των κληρικών, τους οποίους θα αναλάβη να καλύψη με δικούς της πόρους η Εκκλησία.
Η είδηση είναι εξοργιστική. Γιατί όχι μόνο έχει προσφέρει στο Κράτος  ασύλληπτα ποσά η Εκκλησία σε χρήμα και σε ακίνητη περιουσία από τον προπερασμένο αιώνα, αλλά και μέχρι σήμερα συνεχίζει να προσφέρη.
Η προσφορά της στους γέροντες, στους άστεγους, στους ασθενείς, στους κατακοίτους, στα νειάτα, ανέρχονται σε 100.000.000 ΕΥΡΩ  τον χρόνο, κατά τους πιο μέτριους υπολογισμούς.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο τελευταίος λόγος του Αυτοκράτορα.

«Ευγενέστατοι άρχοντες και εκλαμπρότατοι δήμαρχοι και στρατηγοί, και γενναιότατοι συστρατιώτες, και όλος ο πιστός και τίμιος λαός, ξέρετε καλά πως έφτασε η ώρα που ο εχθρός της πίστης μας θέλει με κάθε τέχνασμα και τρόπο να μας στενοχωρήσει περισσότερο και να μας κάνει πόλεμο σφοδρό, με μεγάλες συγκρούσεις και συρράξεις από στεριά και θάλασσα, για να κατορθώσει και να χύσει το δηλητήριό του, σαν φίδι, και να μας καταπιεί σαν ανήμερο λιοντάρι.

Πήραν την Πόλιν, πήραν την

ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΤΑΓΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΩΣΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΩΤΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΤΟΥΡΚΕ ΣΚΥΛΕ ΑΠΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τι είναι ευτυχία…

“Έπρεπε να γεράσω, αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία.
Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια…

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

ή αυτοί... ή εμείς!!!
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ!
Το δελτίο ειδήσεων στο Πασοκο-MEGA 20 λεπτά μετά από την εναρξή του δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά για τις χθεσινές συγκεντρώσεις.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

The Power of Words


Η ιστορία του βυζαντινού δικέφαλου αετού


Ο δικέφαλος ἀετός, στίς διάφορες ἐκδοχές του, ἔχει, ὡς ἔμβλημα, συνδεθεῖ ἀναπόσπαστα μέ τήν ἱστορία τῆς Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας. Ἡ ἐξέλιξη τοῦ συγκεκριμένου συμβόλου στό χρόνο εἶναι πολύ ἐνδιαφέρουσα καί ἀποκαλύπτει τίς πολυσύνθετες ὄψεις μετασχηματισμοῦ τοῦ βυζαντινοῦ κράτους.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Υπερασπιστής των Χριστιανών.

Ο ιδρυτής της μοναδικής και ανεπανάληπτης Χριστιανικής Αυτοκρατορίας μας χρειάζεται όσο ποτέ.

Ο Μέγας Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 274 μ.Χ. Πατέρας του ήταν ο Κωνστάντιος ο Α’ ο Χλωρός και μητέρα του η Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας. Ο Κωνσταντίνος σε ηλικία 18 ετών έγινε στρατιωτικός και χάρη στην ανδρεία του, προάχθηκε γρήγορα στα ανώτατα αξιώματα του στρατού.

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!

ΔΕΙΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

God must smile upon the Russian People...Christ Is Risen!!!
God bless the Russian people! Sadly, you'd never see that here in America.
Orthodox brothers ... Love for every human soul! Christ is risen! He is the Truth, the Way, A and Ω in everything!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μες την Άγια Σοφιά, θα βρεθούμε ξανά !

Συγκλονιστική συνέντευξη του Σταμάτη Σπανουδάκη: "Αμήν και πότε, να ξαναγεννήσει αυτή η γωνιά της γης έναν ηγέτη σαν τον Κωνσταντίνο Δραγάτση Παλαιολόγο"

Συνέντευξη στο Τρίτο Μάτι*

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Όσο υπάρχουν Καζάκηδες υπάρχει ελπίδα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννης" στην Άρτα, ο καταξιωμένος και πασίγνωστος οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, καθήλωσε τους Αρτινούς που είχαν την τύχη να τον ακούσουν το βράδυ της 13-5-2011.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Αγανακτισμένοι πολίτες στα Χανιά μετά την χαλαρή απεργία της 11/05/11 αποφάσισαν να δείξουν πώς νοιώθουν για τα πασοκοειδή του συνδικαλισμού. Τους ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες που μας στείλανε και τους ευχόμαστε να αγιάσουν τα χέρια τους.
Για άλλη μια φορά έπαιξαν το θέατρό τους διοργανώνοντας μια χαλαρή αθόρυβη πορεία χωρίς πάθος.
Αν ήταν άλλο κόμμα εκτός πασόκ στην κυβέρνηση, θα ωρύονταν σαν λέοντες και όχι σαν γατούλες, που είναι τώρα, ή μάλλον σαν κότες.

Ένας σπουδαίος λαός

Η παρακάτω επιστολή γράφτηκε από τον Βιετναμέζο μετανάστη Ha Minh Thanh, ο οποίος εργάζεται ως αστυνόμος στη Φουκουσίμα, και εστάλη σε έναν φίλο του στην πατρίδα του Δημοσιεύθηκε στο New America Media στις 19 Μαρτίου. Αποτελεί μαρτυρία για την δύναμη του πνεύματος των Ιαπώνων αλλά και ένα ενδιαφέρον “στιγμιότυπο” ζωής κοντά στο κέντρο της Ιαπωνικής κρίσης, το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να προπαγανδίζουν σε Ελληνόφωνα μπλογκς!!!!!
Από τον Jonathan Cook.

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! 30.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η "ΓΛΑΣΤΡΑ" ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΝΩ Ο ΤΖΕΦΡΥ "ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ" ΣΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ!

Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο τη μείωση κατά 12% των εξόδων παράστασης όταν οι συνολικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων κόπηκαν οριζόντια 20% (πλέον των Δώρων και επιδόματος αδείας που κόπηκαν σε όλους ανεξαιρέτως).

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΤΟ ΜΠΑΣΟΚ είναι εδώ, τώρα δολοφονικό.

  • Η δημοκρατία του ΓΑΠ σε πλήρη δράση.
  • Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία… Η χούντα δεν τελείωσε το ‘73
  • Ένα χρόνο πριν οι δολοφόνοι ήταν χωρίς στολή. Σήμερα η χούντα του Παπανδρέου έβγαλε τους ένστολους δολοφόνους της να δρέψουν... ζωές!
  • Το ΜΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ, τώρα δολοφονικό...!
Σκοτώνουν Έλληνες; Ε, και τι τον ενδιαφέρει τον σκεπτόμενο μυαλοχυμένο;Καταστρέφονται Έλληνες; Και λοιπόν; Ο ίδιος ζει τον μύθο του, το όνειρο το δικό του και της μάνας του.Πεινάνε Έλληνες; Ας πρόσεχαν, που είπε και ο άλλος εφιάλτης μας, ο Σημίτης…

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Απογραφή πληθυσμού - η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!

Το συγχωροχάρτι της απογραφής του πληθυσμού
Γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
 Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων της Νέας Τάξης, των μικρής εμβέλειας και σπουδαιότητας εξαρτημένων κρατών, δεν καταφεύγουν συχνά σε δημοψηφίσματα.

Η πατρίδα μας σε σπάνιες ή ειδικές περιστάσεις - κατόπιν υποδείξεως - εφαρμόζει αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Έχει όμως τον τρόπο να διεξάγει άτυπα και πονηρά, σε εισαγωγικά, δημοψηφίσματα. Ένα από αυτά είναι το προαλειφόμενο της απογραφής πληθυσμού από τη δωσίλογη κυβέρνηση του "μαζί τα φάγαμε" των συμβολαίων θανάτου : ΔΝΤ και Τρόϊκα.

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ

Στην Ανατολική επαρχία της Ατταλείας και στην πόλι Αλαγία εβασίλευε κάποιος Σέλβιος που ήταν πολύ χριστιανομάχος. Είχε βασανίσει πολλούς χριστιανούς για ν’ αρνηθούν την πίστη τους και έπειτα τους εφόνευε.
Κοντά στην πόλι υπήρχε ένας δράκοντας φοβερός που καθημερινά άρπαζε ανθρώπους ή ζώα και τα κατέτρωγε. Οι κάτοικοι είχαν πανικοβληθή και απέφευγαν να περνούν απ’ εκεί. Κάποτε ο βασιλιάς συνεκέντρωσε τον στρατό του και πήγαν για να σκοτώσουν το άγριο θηρίο. Όμως τίποτα δεν επέτυχαν και επέστρεψαν άπρακτοι.

Ένας Όμορφος άγιος (ο Άγιος Χριστόφορος)

Στην Ορθόδοξη αγιογραφία ο άγιος εικονίζεται να μεταφέρη στον ώμο του τον Χριστό και γι’ αυτό, σύμφωνα με μια παράδοση, ονομάστηκε και Χριστοφόρος. Αυτό δεν φαίνεται μέσα στα συναξάρια, όμως εκείνο που είναι αληθινό και έχει και την μεγαλύτερη σημασία είναι το ότι ήταν όντως χριστοφόρος και θεοφόρος, αφού είχε τον Χριστό μέσα στην καρδιά του “κατοικούντα και εμπεριπατούντα”, κατά τον λόγο του Ιδίου: “Ενοικήσω εν αυτοίς και εμπεριπατήσω και έσομαι αυτών Θεός και αυτοί έσονταί μοι λαός” (Β’ Κορ. στ’, 16). Εξ αφορμής ίσως της παραδόσεως αυτής θεωρείται προστάτης των οδηγών. Στο “Μικρόν Ευχολόγιον” της Ορθοδόξου Εκκλησίας και συγκεκριμένα στην Ακολουθία “επί ευλογήσει νέου οχήματος” υπάρχει, πρώτο στην σειρά, το Απολυτίκιό του. Ο Μεγαλομάρτυς του Χριστού Χριστοφόρος ως προς την εξωτερική εμφάνιση ήταν τόσο πολύ άσχημος, που έκαμε μερικούς αγιογράφους να τον παριστούν με μορφή σκύλου.

Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ φυγάδευσαν το συνεργείο του Alpha!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας  του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης…
που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να τον βρίζουν εν χωρό φωνάζωντας το σύνθημα ”Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ;;;

Σήμερα απεργούν και τα ΜΜΕ.
Σήμερα θα αναπνεύσουμε, έστω και για μία ημέρα, καθαρό αέρα, που δεν θα είναι μολυσμένος από την δυσοσμία που αναδύεται από τα τηλεοπτικά κανάλια. Σήμερα δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας κρατώντας κάποια εφημερίδα.
Σήμερα δεν θα θολώσει η όρασή μας από κατάπτυστες «ενημερωτικές» ἤ «ψυχαγωγικές» εκπομπές.
Σήμερα δεν θα ενοχληθεί η ακοή μας από τις κακοφωνίες, τις ύβρεις και τα ψέμματα εκείνων των δημοσιογράφων που έχουν παροπλίσει την συνείδησή τους, έχουν πασπαλίσει την γραφίδα τους με χρυσόσκονη και έχουν βουτήξει την γλώσσα τους στο βούρκο.
Σήμερα δεν θα νοιώσουμε την γεύση της επίπλαστα πικρής καθημερινότητας.
Σήμερα από τα κανάλια θα λείψουν τα πάσης φύσεως σεξουαλικά υπονοούμενα, από τις πρωϊνές, μεσημβρινές και βραδυνές εκπομπές, που βιάζουν την ψυχαγωγία μας.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!
ΤΑ ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΑΥΤΑ....

Πέθανε την Κυριακή του Πάσχα ο Σάι Μπάμπα!

Ειρωνεία της ζωής…
Ο Σάι Μπάμπα, ο αυτοπροσδιορισθείς ως ανώτερος του Χριστού, πέθανε ανήμερα της Πασχαλιάς, σε νοσοκομείο της Νότιας Ινδίας…
Πλάνεσε πολλούς, δοξάστηκε και πλούτισε , ήρθε κι η ώρα να πληρώσει το κοινό ανθρώπινο χρέος

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

11 Μαίου: Για να έχει αποτέλεσμα η διαμαρτυρία μας πρέπει να ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Πορείες κάναμε
Συγκεντρώσεις κάναμε
Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
ΜΗΔΕΝ
Κανένα αποτέλεσμα.
Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την λεηλασία των δικαιωμάτων μας και της ζωής μας
Γιατί;

Ανταλλακτική οικονομία: Πάνω απ' τα κέρδη ο άνθρωπος

1ο Για να ξεπεράσει αυτή την κρίση ο «καπιταλισμός του καζίνου» είναι υποχρεωμένος να καταστρέψει μέρος του κεφαλαίου και της εργασίας κηρύσσοντας τον πόλεμο στην κοινωνία. «Η ποσότητα επί την ταχύτητα κυκλοφορίας του χρήματος». Η ποσότητα μειώνεται και το χρήμα που κυκλοφορεί δεν αλλάζει γρήγορα χέρια.

ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΕΛΟΣ;;; Μακάρι.

Φήμες ότι ο Μπόμπολας αποχωρεί από το Mega Channel 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MEGA!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕGA-STAR
ΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣ
Προ των πυλών πολύ σημαντικών αποφάσεων βρίσκεται η οικογένεια Μπόμπολα.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΞΥΠΝΑ!


Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ

Στην σημερινή γαλλική εφημερίδα LE FIGARO, δημοσιεύεται άρθρο σχετικό με τις δηλώσεις του κ. Strauss Kahn, στον τηλεοπτικό σταθμό Canal+. Στο άρθρο της ηλεκτρονικής εκδόσεως της εφημερίδας περιλαμβάνεται και το video που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή Αλ τσαντίρι, του κ. Λαζόπουλου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχόλια του αρθρογράφου όπου επί λέξει αναφέρεται : «ο Strauss Kahn ξεσκεπάζει την διγλωσσία της ελληνικής κυβερνήσεως, στην αρχή της κρίσεως που οδήγησε την χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Χωρίς να αρνηθεί επί της ουσίας τα γεγονότα, η ελληνική κυβέρνηση υποβάθμισε τις δηλώσεις του γάλλου (σ.σ. του κ. Strauss
Kahn), και διερωτάται για τα κίνητρά του.»

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΡΟΜΠΟΤ.

ΚΑΡΥΑΙ ΤΗ 22.4/5.5.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»
Εξ αφορμής της προσφάτου καταθέσεως στην Βουλή των Ελλήνων του νομοσχεδίου «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» και την απορρέουσα εκ τούτου μελ­λον­τική έκδοσι της «Κάρτας του Πολίτη», η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους επιθυμεί να επισημάνη τα ακόλουθα:

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στο Βόλο Κατάργησαν το Euro! Οι Συναλλαγές Γίνονται με ΤΕΜ ( Τοπική Εναλλακτική Μονάδα).

Σε γειτονιές της πόλης, κάτοικοι αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες πληρώνοντας µε ΤΕΜ (Τοπική Εναλλακτική Μονάδα)
Ο Χρήστος Παπαϊωάννου παρακολουθεί τις συναλλαγές του µε ΤΕΜ στον φορητό του υπολογιστή. Είναι ένα από τα 200 µέλη του Δικτύου ανταλλαγής στη Μαγνησία που χρησιµοποιούν µια εναλλακτική µονάδα αντί του ευρώ.
Δεν αλλάζει χέρια. Δεν τυπώνεται σε χάρτινη µορφή ούτε κόβεται σε νόµισµα. Οι κάτοχοί της όµως τη…. χρησιµοποιούν ως µέσο για να αγοράσουν και να πουλήσουν

Δείτε τo video ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ απο την κομμένη συνέντευξη του ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Το VIDEO ντοκουμέντο έπαιξε ο Λαζόπουλος που είναι μέρος της εξαφανισμένης-απαγορευμένης συνέντευξης του Στρος Καν στο Γαλλικό κανάλι CANAL+ που δεν παίχτηκε ποτέ, ούτε καν στη Γαλλία...
O Στρός Κάν αναφέρει οτι με τον Παπανδρέου δουλεύανε υπογείως πολλούς μήνες πριν για να φέρουνε το ΔΝΤ στην Ελλάδα

Κοινωνική Μηχανική: Προβοκάτορες στα Blogs. Πως Λειτουργούν.

Η ενόχληση που δημιουργούν τα ιστολόγια στην εξουσία είναι πλέον καταφανής. Αυτό δε φαίνεται μόνο από τις δηλώσεις αφορισμού των κυβερνητικών αξιωματούχων αλλά και από τις ύπουλες προβοκατόρικες τακτικές που χρησιμοποιούν με τα φερέφωνα τους σε μαζική πλέον κλίμακα.
Ο στόχος είναι η υποβάθμισή των blogs ως πρώτο στάδιο και στο τελευταίο ο πλήρης αφανισμός τους.
Τεράστια προσπάθεια γίνεται σε ότι αφορά το σχολιασμό των ιστολογίων. Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι προβοκάτορες όταν σχολιάζουν....

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αντίο καλέ μας Άνθρωπε!

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο μεγάλος ηθοποιός, Θανάσης Βέγγος, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 19 Δεκεμβρίου στην Εντατική Μονάδα του "Ερυθρού Σταυρού", μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει λίγο μετά της 7 το πρωί.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τα Μέσα Ενημέρωσης λένε ΨΕΜΑΤΑ για την Συρία

Δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει στην Συρία, αλλά ας δούμε και μια διαφορετική μαρτυρία ενός Ρώσου που υποστηρίζει ότι στην Συρία η κατάσταση δεν είναι όπως μας μεταδίδουν τα ΜΜΕ.
(μετάφραση από Russia Today)

Ενώ οι αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν την κατάσταση στην Συρία ως μια μαζική δημόσια εξέγερση που καταπνίγεται βάναυσα από την δικτατορική κυβέρνηση, τα γεγονότα προβάλλονται με .....

εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτούς που ζουν εκεί.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ταξίδι στο χρόνο... San Francisco 1905


Το τραγικό τέλος της Πηνελόπης Δέλτα


Το πρωϊνό της 27ης Απριλίου 1941, έγινε στο καφενείο «Παρθενών», επι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στους Αμπελοκήπους, μπροστά στη βίλα Θων, η παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, ενώ λίγο μετά, μία μηχανοκίνητη φάλαγγα κατευθύνθηκε προς το κέντρο της πρωτεύουσας. Στην Βασιλίσσης Σοφίας, οι μοναδικοί που τους υποδέχτηκαν και τους χαιρετούσαν απο τα μπαλκόνια ήταν οι υπάλληλοι της Γερμανικής πρεσβείας, πράκτορες της Γκεστάπο οι περισσότεροι.

Την ίδια στιγμή ο ραδιοσταθμός Αθηνών διακόπτει την θεία λειτουργία, της Κυριακής του Θωμά ( όπως σήμερα), και ο αρχιεκφωνητής Κώστας Σταυρόπουλος μεταδίδει έκτακτη είδηση: “ Εδώ ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών. Έλληνες, οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών κ.λ.π.” Ακολουθεί ο εθνικός ύμνος και το εμβατήριο « μαύρη είν’ η νύχτα στα βουνά…». Μετά, πάλι ο εκφωνητής: « Προσοχή, προσοχή! Η πρωτεύουσα περιέρχεται εις χείρας των κατακτητών!» και ο σταθμός εσίγησε…

Προειδοποίηση Μόσχας σε Ερντογάν για το Βόσπορο:"Να σεβαστείς τη Συνθήκη για τα Στενά"

Η Ρωσία προειδοποίησε το Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σεβαστεί την Συνθήκη του Μοντρέ , η οποία διέπει τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων. Η προειδοποίηση έχει να κάνει με το “τρελό” σχέδιο Ερντογάν για τη δημιουργία “δεύτερου Βόσπορου”

Έρχεται ο Big Brother για τους Έλληνες πολίτες – Σύστημα Αναγνώρισης Πολιτών από το 2012

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 9.108.910 ευρώ και χρηματοδοτείται από τα σχετικά προγράμματα ΕΣΠΑ και από εθνικούς πόρους. Το γεγονός ότι η ζωή μας βρίσκεται σε φάση … διαρκούς ηλεκτρονικής διακυβέρνησης έχει πλέον καταστεί αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, η κυβερνητική πλευρά, οποιασδήποτε απόχρωσης και ιδεολογικής επίφασης, δεν παύει να μας αιφνιδιάζει και συνάμα να μας εκπλήσσει, καθώς εξελίσσει ολοένα περισσότερο τις ....«μηχανές αναζήτησης» κι εντοπισμού του πολίτη.


Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζεται κι επίκειται η ένταξη στην αυξανόμενη οικογένεια του Μεγάλου Αδελφού ακόμα ενός διαστημικού σούπερ Hi Tech τεχνολογίας όπλου, το οποίο στην επιστημονική συντεχνιακή γλώσσα αποκαλείται Σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ταυτοποίησης κι Αναγνώρισης Πολιτών (e-ΤΑΠ).

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...