Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αλεβίτες, οι άγνωστοι «συγγενείς» μας. Η μεγαλύτερη θρησκευτική μειονότητα της Τουρκίας περνά στην αντεπίθεση

Πίνουν κρασί, πιστεύουν στην «Αγία Τριάδα» και στο «αγαπάτε αλλήλους» αλλά δεν είναι χριστιανοί. Η θρησκευτική τους λειτουργία περιλαμβάνει τραγούδι, μουσική και μικρόφωνο, δεν είναι όμως ευαγγελιστές. Πιστεύουν στον Αλλάχ αλλά ερμηνεύουν το Κοράνι αλληγορικά και όχι κατά γράμμα. Δεν πείθονται ότι μετά θάνατον τους περιμένουν τα ουρί του Παραδείσου αλλά ούτε και η Κόλαση. Θρησκευτικά είναι πιο κοντά στους σιίτες, πολιτικά ψηφίζουν Αριστερά, κοινωνικά ήταν αγρότες της Ανατολίας που μετοίκησαν στις φτωχογειτονιές των τουρκικών πόλεων και σήμερα έχουν σχηματίσει μια νέα μεσαία τάξη. Είναι δίπλα μας, ζουν και στην Ελλάδα (στη Θράκη) αλλά μόλις που τους γνωρίζουμε. Οι αλεβίτες-μπεκτασήδες πρόσφατα απέκτησαν το θάρρος να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους ως η μεγαλύτερη θρησκευτική μειονότητα της Τουρκίας.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αυτή είναι η αληθεια για την περιουσία του Χριστόδουλου

Ακόμα και νεκρός προκαλεί πανικό στους Νεοταξικούς ο Χριστόδουλος..
Όπως υποσχέθηκα και σε σχόλιο στην ανάρτηση για την περιουσία του Χριστόδουλου,θα υπάρξει άρθρο σχετικά με ότι νεώτερες πληροφορίες έχουμε σχετικά με το θέμα.
Το θέμα έχει ξεκινήσει από το 2007 και έχει εξελιχθεί σε κύμα spam email για να ξαναβγεί στην επικαιρότητα.Οι λόγοι γνωστοί,
πρέπει μετά τον στρατό και την αστυνομία να διαλύσουν και την εκκλησία.Στόχος να διαλύσουν τα πάντα και να επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων με πολύ εύκολο τρόπο.

Γιατί η Ρωσία χτίζει 5.000 πυρηνικά καταφύγια στην Μόσχα, μέχρι το τέλος του 2012;

Η Ρωσία από ότι φαίνεται βιάζεται να είναι προετοιμασμένη για κάτι. Το Russia Today (RT) αναφέρει ότι 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια θα κατασκευαστούν στην πόλη της Μόσχας έως το τέλος του 2012. Οι Ρωσικές αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα νέα καταφύγια χρειάζονται επειγόντως, επειδή τα πυρηνικά
καταφύγια που υπάρχουν σήμερα έχουν την ικανότητα να φυλάξουν μόνο το μισό περίπου του πληθυσμού και είναι αρκετά ξεπερασμένα.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Κάθε 5 λεπτά ένας Χριστιανός θανατώνεται για την πίστη του!

Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Κάθε πέντε λεπτά ένας Χριστιανός θανατώνεται στον πλανήτη για την πίστη του! Στη συγκλονιστική αυτή δήλωση προέβη ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, υπεύθυνος των εξωτερικών σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, με βάση στοιχεία της «Open Door», Διεθνούς Οργάνωσης – Παρατηρητηρίου για τους ανά τον κόσμο διωγμούς των Χριστιανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εν λόγω Οργάνωσης περίπου 100.000 Χριστιανοί φονεύονται κάθε χρόνο με διάφορους τρόπους σε κράτη, των οποίων τα καθεστώτα δρουν συστηματικά για να εξαλείψουν το Χριστιανισμό από τη χώρα τους. Στις ίδιες αυτές χώρες υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 170.000 περίπου Χριστιανοί συλλαμβάνονται και υφίστανται απάνθρωπα βασανιστήρια.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έλληνας γενίτσαρος ο Έρντογάν!

Έτσι εξηγούνται πολλά πράγματα...
Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι NTV, στις 10 Ιουνίου 2011, σε σχετική ερώτηση που αφορά τη καταγωγή του, μίλησε με τον ποιο προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο για την ελληνική του καταγωγή, λέγοντας τη φράση που συνηθίζεται να λέγεται όταν αναφέρεται η λέξη διάβολος, δηλαδή «ο έξω από εδώ», όταν είπε τη λέξη Rum (Έλληνας).
Πόντιος ο Ταγίπ

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ


ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑ'Ι'Τ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αίμα Ελληνικό στα χέρια των προδοτών της Χούντας του ΠΑΣΟΚ!

ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Καμαρώστε τους:








Μπατσόκ... Φλερτάροντας με τον θάνατο

Του Γιώργου Αυγερόπουλου, δημοσιογράφου του Εξάντα (είναι ο κύριος που μας έχει δείξει με τα ντοκυμαντέρ του σχετικά με την Αργεντινή, τι μας περιμένει)

Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι.
Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ… ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ !!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Χώρα “διαθέτει” Κυβέρνηση με δυο Αντιπροέδρους, εκ των οποίων ο εις άρχει της Οικονομίας και ο έτερος αποτελεί πηγή πικρού γέλωτος, ο δε Πρωθυπουργός, ονόματι Γεώργιος Παπ., φέρει μύστακα, επικαλείται “μοναδικές” εθνοσωτήριες λύσεις και διακηρύσσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το “πολιτικό κόστος”…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...