Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Καυστικό σχόλιο του BBC για το δημοψήφισμα

«Είναι σαν να ρωτάς τις γαλοπούλες, αν θέλουν να ψηθούν τα Χριστούγεννα»

Ο έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισε να διοργανώσει δημοψήφισμα, για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής, τη στιγμή που η κοινή γνώμη κρίνει αρνητικά τη νέα προσπάθεια διάσωσης για την Ελλάδα, μετέδωσε το BBC.

Φεύγει και φορτώνει τις αποτυχίες του στον λαό!




Η ανακοίνωση του Jeffrey  που αποφάσισε δημοψήφισμα σχετικά με το αν πρέπει να επικυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση ή όχι, δεν είναι απλά η πολιτική ταφόπλακα του ΓΑΠ!
Είναι το υπέρτατο εκβιαστικό δίλημμα που θα ξεκινήσει από αύριο, με τρομοκράτηση των πολιτών, από τα ΜΜΕ που θα λένε ότι αν δεν ψηφίσει υπέρ ο λαός θα πτωχεύσουμε ανεξέλεγκτα, θα βγούμε από το ευρώ, θα χαθούν οι καταθέσεις, θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα πηγαίνουμε με κουπόνια να παίρνουμε φαγητό στα συσσίτια όλες οι πληγές του Φαραώ θα πέσουν στα κεφάλια μας.
Έτσι όλη η ευθύνη της παρούσας κατάστασης θα πέσει σιγά σιγά στον λαό, θα επιχειρηθεί να ξεχαστούν οι προδοτικές πολιτικές υποτέλειας, που μέχρι σήμερα ακολουθεί η κυβέρνηση, και αν ο λαός καταψηφίσει εν τέλει, ο ΓΑΠ θα φύγει νίπτοντας υποκριτικά τας χείρας του, καταγγέλλοντας για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό…

Αντίο σε όλους από τον Τιτανικό

Μια δωρεά έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα σημείωμα σε μπουκάλι με τις τελευταίες λέξεις ενός από τα θύματα της τραγωδίας του Τιτανικού.

Ο 19χρονος Jeremiah Burke, όταν έφυγε από το…
χωριό Glanmire στο Cork, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αμερική με την 18χρονη ξαδέρφη του για να συναντήσουν τις αδερφές του, που είχαν μετακομίσει στη Βοστόνη. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό ναυάγιο.

Ένας, αλλά Έλληνας...

Άφησε τους πάντες άφωνους πάλι ο ατρόμητος μητροπολίτης Πειραιά.
Με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της παρέλασης φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι δεν φοβάται κανένα υπηρέτη της νέας τάξης.

θα μας πούνε ότι δεν είμαστε μόνοι μας... Blue Beam Project


Τι είναι το Blue Beam Project;
Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων. Ωστε να φέρουν τον αντίχριστο.


Ποιος το έφτιαξε?
Η ΝΑΣΑ και αυτοί που είναι πίσω της...(bilderberg, illuminati, τεκτονες και αλλα άτομα της νέας τάξης)





Πως θα το καταφέρουν να παραπλανήσουν τους ανθρώπους?
Στην αρχή με κάποια ανακοίνωση θα μας πούνε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, είτε ότι βρικανε κάποιο μικρό οργανισμό και αργότερα μεγαλύτερα όντα.......

Τι στο καλό ψεκάζουν;


 
Αυτό που κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως ενώ όλοι πλέον γνωρίζουν για τα Chemtrails (Αεροψεκασμοί) -και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι και σε όλο τον κόσμο-, ακόμα μια επίσημη εξήγηση δεν υπάρχει. Μόνο στο διαδίκτυο υπάρχουν συνεχής εκτενής αναφορές, διότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, για το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και από τα παρακάτω βίντεο, έχουν γίνει κατά καιρούς τηλεοπτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές έρευνες,

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Προσεγγίζοντας το πρόβλημα των Ναρκωτικών

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ


«ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»

Χανιά, 5 και 6 Νοεμβρίου 2011
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Διοργάνωση:
Ιερά Πατριαρχική & Σταυροπηγιακή Μονή
Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου
Χανιά Κρήτης

Μεταξύ των εισηγητών που θα συμμετέχουν στο συνέδριο θα είναι και οι...

Άρθρο-σοκ κατά του “πολεμιστή” Παπούλια


Του Σήφη Μανουσογιαννάκη
Αντιναύαρχου Π.Ν. ε.α Δυο μέρες πριν η Ελλάδα συρόταν από τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις σε μια δέσμευση οικονομική και πολιτική τουλάχιστον εικοσαετούς προοπτικής. Νίκη παρουσίασε η Ελληνική κυβέρνηση ότι σε δέκα χρόνια θα ευρεθούμε στα οικονομικά επίπεδα που ήμασταν το 2009. Όμως εξ αιτίας της οικονομικής μας κατάστασης το 2009 συρθήκαμε σαν λαός ως εδώ με δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που μας έχουν ρίξει στη δυστυχία. Είναι καιρός τώρα, που ο Ελληνικός λαός, έχει δείξει την αγανάκτηση και την περιφρόνηση του στο υπάρχον συντεχνιακό κράτος που οικοδόμησαν οι πολιτικοί από την μεταπολίτευση και μετά. Πολλές φορές η αγανάκτηση αυτή εναντίον των πολιτικών έχει καταγραφεί όχι μόνον φραστικά αλλά και με έργα (ξυλοδαρμοί και εκσφενδόνιση αυγών και γιαουρτιών). Καιρό τώρα σαν τελευταία ελπίδα, αφού το κυβερνών πολιτικό κόμμα δεν συγκινείται αναμένει μια πολιτική πρωτοβουλία (παραίτηση) από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα οδηγούσε σε εκλογές και θα έδιδε προοπτική και ανακούφιση στον λαό.

Κινέζοι χάκερ πήραν τον έλεγχο δορυφόρων των ΗΠΑ

Δορυφόροι της NASA υπέστησαν παρεμβολές τέσσερις φορές το διάστημα 2007 – 2008, πιθανόν από τους στρατιωτικούς της Κίνας! Αυτό είναι το πόρισμα μελέτης που θα κατατεθεί στο Κογκρέσο το επόμενο διάστημα από την Επιτροπή Αναθεώρησης των Αμερικανο-Κινεζικών Σχέσεων στους τομείς της Οικονομίας και της Ασφάλειας.

Οι δορυφόροι που χρησιμοποιούνται για την παρατήρηση του εδάφους και του κλίματος της Γης, φαίνεται ότι ελέγχθηκαν για κάποιο διάστημα από Κινέζους χάκερ που έχουν σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Η πρόσβασή τους στο δίκτυο ελέγχου έγινε μέσω κυβερνοεπίθεσης από τον σταθμό ελέγχου πολιτικών δορυφόρων SvalSat (Svalbard Satellite Station) στο Σπιτσμπέργκεν της Νορβηγίας, καθώς το εν λόγω κέντρο χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για τη μεταφορά αρχείων και πρόσβασης σε δεδομένα.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Στο 14,7% το μπατσοκ! Εξαφανίζονται τα Πασοκόσκυλα

- Τα επεισόδια στις παρελάσεις έδειξαν πως απέχουμε ελάχιστα από κοινωνική έκρηξη
- Ένας στους δύο λένε ότι η συμφωνία μειώνει την εθνική κυριαρχία
- Ζητούν δημοψήφισμα για τη νεά σύμβαση στο οποίο ένας στους δύο θα ψήφιζε αρνητικά

Η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει όπως φάνηκε και από το κύμα οργής πολιτών, οργανωμένων και μη, που σάρωσε τις παρελάσεις σε όλη τη χώρα. Η δυσαρέσκεια είναι στο κόκκινο ειδικά μετά την απόφαση για κούρεμα του χρέους, την οποια η κυβέρνηση παρουσίασε ως επιτυχία, ενώ οι πολίτες την βλέπουν με.. τρόμο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Καπα Research για το Βήμα, οι Έλληνες δείχνουν δυσαρέσκεια για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής με 44% να τα αξιολογούν αρνητικά και 14,9% μάλλον αρνητικά. Μόνο 12,6% λένε ότι θεωρούν πως οι εξελίξεις είναι θετικές, ενώ το 23,1% λέει ότι είναι "μάλλον θετικές".

Κόντεψαν να λιντσάρουν τον Παπαϊωάννου στην Τρίπολη…(video)

http://amaliadanews.gr/wp-content/uploads/2011/10/papaioannou-ok_600_375_933158684.png.jpg

Αποχώρησαν ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ.Κωνσταντινόπουλος

Μία μόνο φράση είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 71η Επέτειο του ΟΧΙ στην Τρίπολη.

Ρώσοι πυρηνικοί επιστήμονες, μόνιμοι κάτοικοι Γαύδου

Στο νησί της Γαύδου, στον οικισμό Βατσιανά, ζουν περισσότερα από 10 χρόνια, εφτά Ρώσοι. Στην πλειοψηφία τους πυρηνικοί επιστήμονες, που βρέθηκαν στο Τσέρνομπιλ, ώστε να αξιολογήσουν την καταστροφή. Από τους ελάχιστους που επέζησαν του πυρηνικού όλεθρου, αποφάσισαν να ζήσουν στην Γαύδο, στο νοτιότερο μέρος της Ελλάδας, εφαρμόζοντας ένα πρότυπο τρόπο ζωής, βασισμένο στη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και κυρίως «σε όσα τους προσφέρει η ίδια η φύση».



Για τους 7 «νέους» κατοίκους του νησιού, η Γαύδος είναι το μέρος όπου μπόρεσαν να εφαρμόσουν τα επιστημονικά τους «πιστεύω» στην πράξη, δημιουργώντας,

“Η Ελλάδα αναζητά τον σύγχρονο Νέστορα της πολιτικής”


Γράφει ο αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Αλευράς
Η ιστορία επαναλαμβάνεται επειδή δεν διδασκόμαστε από αυτήν. Λαοί που δεν άντλησαν τα σωστά διδάγματα από αυτή, είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν. Το όνομα Νέστορας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της Ελλάδας εδώ και 3000 χρόνια.
Το 1150-1200 π.Χ. γνωρίζουμε ότι όλοι οι Έλληνες βασιλείς κρεμόντουσαν από τα χείλη του σοφού Βασιλέα Νέστωρος της Πύλου πρίν τον Τρωικό Πόλεμο. ’Ηταν αυτός που θα ένωνε τους Έλληνες για την εκστρατεία της Τροίας και τελικά τους ένωσε, αφού άμβλυνε τις αντιθέσεις των Αχιλλέα και Αγαμέμνονα.
Το 305 μ.Χ. περίπου, ένας άλλος Νέστορας

Το ψέμα του Παπούλια!!

papoulias.png
ΗΤΑΝ 11 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση τουσήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη",γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.. Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν….

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μας έκανες περήφανους…


Σχόλια από blogs:

-Λεβεντη να σε χαιρονται οι γονεις σου ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!
Εδειξες σε ολους αυτο που πρεπει!!!!
ΑΞΙΟΣ!!!

-Μπράβο παλλικάρι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!

-ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.

Απίστευτο! Επίθεση σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα… (βίντεο). Τον φυγάδευσαν για να γλυτώσει.

Η επίθεση στον βουλευτή ΠαΣοΚ Χρήστο Μαγκούφη 

 Σχόλια από youtube & olympia: 

Είναι από την πολύ αγάπη που τού έχει ο Λαός των Τρικάλων ακριβώς όπως δικαιολογούσε την ψήφο του από τού άμβωνος της Βουλής !!

ΘΑ ΤΗ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ


Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα [βίντεο]
Πρωτοφανείς εικόνες με τους πολίτες να πετούν αυγά στις εξέδρες των επισήμων, να διώχνουν τους πολιτικούς και να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολιτικού συστήματος…
Στον Πύργο, ο κόσμος από νωρίς το πρωί φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ....
του πολιτικού συστήματος. Η αστυνομία συγκράτησε τους πιο θερμόαιμους που προσπάθησαν να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων, ενώ οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν όταν έκανε την εμφάνισή του, ο περιφερειάρχης κ.Κατσιφάρας.
Μετά τη μαθητική παρέλαση, δάσκαλοι και καθηγητές που βρίσκονταν στην ουρά, ξεκίνησαν πορεία με μαύρα περιβραχιόνια!
Ίδια ατμόσφαιρα και στην Πάτρα! Πολίτες φώναζαν συνθήματα και ξέσπασαν στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Σπηλιώπουλο. Με την παρέμβαση της αστυνομίας δεν είχαμε χειρότερα, όμως όλοι όσοι έζησαν την παρέλαση, κάνουν λόγο για την πιο επεισοδιακή όλων των εποχών στην πόλη!

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΗΚΕ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ
Είναι η πρώτη φορά στην νεώτερη ιστορία του Έθνους που αποχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από παρέλαση...
Σε επικοινωνία που είχαμε με επαρχιακές πόλεις μας αναφέρουν ότι οι συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών που παρέλασαν όταν έφταναν στους ''επίσημους'', είτε γυρνούσαν το κεφάλι αντίθετα, είτε απλώς δεν τους κοίταζαν. Ο κόσμος που ήταν κοντά και κυρίως απέναντι από τις εξέδρες των ''επισήμων'' όταν έβλεπε τα παιδιά να γυρνάνε τα κεφάλια τους αντίθετα, χειροκροτούσε και επεφημούσε τους μικρούς αντιστασιακούς.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οι ήρωες πολεμούν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ... σε κάθε εποχή!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 
Αύριο γιορτάζουμε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940και όπως κάθε χρόνο τα κανάλια θα γεμίσουν "ισοπεδωτές" που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι: δεν έγινε δα και τίποτα σπουδαίο και γι' αυτό θα πρέπει να κόψουμε τις παρελάσεις κτλ. κτλ.

Aς αφήσουμε λοιπόν, τα επίσημα νούμερα του ΟΗΕ καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών εκείνης της εποχής να μας δώσουν την πραγματική διάσταση
και βάρος του πράγματος και εάν τελικά έγινε ή δεν έγινε κάτι σοβαρό και άξιο μνήμης.

Το κείμενο είναι για όσους από μας έχουν παιδιά ή ανίψια, που μεγαλώνουν πλέον στο έλεος του Fame Story, του Big brother και όλων των Τατιάνων..........

**Σημειώστε ότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.

Μην απελπίζεστε αδέρφια μου, όσο πιο πολύ νυχτώνει τόσο πλησιάζει το ξημέρωμα.


Αδέρφια μου Ελληνες αύριο ξημερώνει η εθνική μας επέτειος του ΟΧΙ.
Το ΟΧΙ που είπαν οι παπούδες μας στις ιταλικές και γερμανικές ορδές που απειλούσαν την πατρίδα μας τον Οκτώβριο του 1940.
Κι αυτό το ΟΧΙ έμεινε στα χείλη των Ελλήνων μέχρι την τελική απελευθέρωση τον Οκτώβριο του 1944.
Κράτησε δηλαδή 4 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα καλούμαστε να συνεχίσουμε το ΟΧΙ που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2009 και σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις και ανακοινώσεις της προδοτικής κυβέρνησης πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το 2020 ή και ακόμα παρά πέρα!!!!!

Μπαίνουμε σε μια σκλαβιά που σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την γερμανική κατοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι μοιάζει περισσότερο με τα 400 χρόνια σκλαβιάς της Τουρκοκρατίας.

Οι μυστήριοι...

Του Λευτέρη Π. Παπαδόπουλου

Εγραφα προ ημερών για τον φίλο μου τον Χάρη, τον ηθοποιό, που, αραχτός, μαζί μου, στο Θησείο, έπινε καφέ - πίναμε - στη σκιά, κοίταζε τη λουσμένη στον ήλιο Ακρόπολη και φιλοσοφούσε: «Εμείς οι Ελληνες είμαστε άλλος λαός. Φταίει ο ήλιος, ίσως, που μας έχει κάνει μυστήριους. Εμείς, δεν θα 'πρεπε να δουλεύουμε. Θα 'πρεπε, όπως γινόταν τα αρχαία χρόνια σε τούτη τη γειτονιά, να αράζουμε και να συζητάμε. Ετσι, με τη συζήτηση, βγήκαν όλα αυτά τα ωραία πράγματα - ποίηση, γλυπτική, φιλοσοφία, αρχιτεκτονική κ.λπ. - που τα θαυμάζουν οι πάντες. Αμα δουλεύεις σαν τον Γερμανό ή τον Νορβηγό, πού να βρεις κουράγιο να σκεφτείς, να ονειρευτείς και να κουβεντιάσεις!..».

Eλληνοαμερικανοί ιδρύουν το «anti-Facebook»

Unthink: Eλληνοαμερικανοί ιδρύουν το «anti-Facebook»
«Δεν είμαστε ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο. Είμαστε μια κοινωνική επανάσταση». Με αυτό το ανατρεπτικό σλόγκαν ξεκίνησε αθόρυβα τη λειτουργία του το Unthink, που περιγράφει τον εαυτό του ως αντι-Facebook. Το νέο κοινωνικό δίκτυο (www.unthink.com), με έδρα την Τάμπα της Φλόριντα στις ΗΠΑ, από την πρώτη στιγμή σημειώνει τόσο μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ των χρηστών, που η πρόσβαση σε αυτό έχει καταστεί δύσκολη.
Είναι αξιοσημείωτο ότι την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του νέου δικτύου είχαν Ελληνοαμερικάνοι.

Θεέ μου, κάνε με να καταλαβαίνω...


Όλα αυτά τα αγαθά που έχομε κάθε μέρα γύρω μας και τα νομίζομε τίποτα, ένα ζεστό κρεβάτι, ένα καθαρό φαγητό, νερό να πλυθούμε, ρούχα να φορέσαμε, φιλική συντροφιά, τους δικούς μας - Θεέ μου, κάνε με να καταλαβαίνω καθημερινά την αξία τους, να καταλαβαίνω το πόσο εύκολα μπορούν όλα αυτά να γίνουν άφαντα μέσα σε μια μέρα από μπροστά μου και να

Από το Βυζάντιο στη Μεσογειακή Ένωση!

mesogeion

ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ “ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ” – ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Πρόσφατα γίναμε θεατές “επαναστάσεων” σε κάποιες χώρες της Β. Αφρικής όπου τα πλήθη αν και “ανοργάνωτα” μπόρεσαν και ξεσηκώθηκαν μυστηριωδώς.

Τυνησία, Αίγυπτος με τελευταία την Λιβύη. Ποιά φωνή τους κάλεσε δεν έγινε γνωστό…

Είμαι ο Δημήτριος και θέλω να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη

Μαρίας Λουπίδου
Πολιτικοῦ Ἐπιστήμονος
Ἦταν Ἰούλιος τοῦ 1978. Κατακαλόκαιρο. Μία τέτοια μέρα ἀνακοινώθηκε ἀπὸ τὴν Ἀκαδημία Ἀθηνῶν μιὰ μελέτη. Ἡ ἀρχαιολόγος – βυζαντινολόγος, Μαρία Θεοχάρη ὁλοκλήρωσε καὶ κατέθεσε τὴ μελέτη της περὶ «Ψηφιδωτῆς εἰκόνος τοῦ Ἁγίου Δημητρίου καὶ τῆς ἀνευρέσεως τῶν λειψάνων τοῦ Ἁγίου εἰς Ἰταλίαν». Γιὰ ἀρκετὸ διάστημα ἡ ἐπιστήμονας ἀσχολήθηκε μὲ ζῆλο καὶ μεράκι μὲ μιὰ ψηφιδωτή εἰκόνα τοῦ Ἁγίου Δημητρίου ποὺ πληροφορήθηκε ὅτι ὑπάρχει στὸ Σάσο Φεράτο τῆς Ἰταλίας.  Ἀπό τὴ μελέτη τῆς εἰκόνας αὐτῆς καθώς καὶ ἅλλων σχετικῶν ἐγγράφων ὁδηγήθηκε στὸ συμπέρασμα ὅτι τὰ λείψανα τοῦ Ἁγίου ποὺ βρίσκονταν σὲ μιὰ κωμόπολη μόλις15 χιλιόμετραμακρύτερα, στὸ Ἀββαεῖο τοῦ Σάν Λορέντζο, ἦταν τα λείψανα τοῦ Ἁγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης!
   Ἡ μελέτη ἐκείνη συνέδεσε τὰ ἱστορικὰ γεγονότα καὶ κατέδειξε ὅτι…

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ιερώνυμος: "Αν δεν αλλάξουμε μυαλό και σκέψη, δεν θα αλλάξει η ζωή μας"

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Όπλων, η μνήμη του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, συμπαραστούμενος από πλειάδα αρχιερέων.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ζωή του Αγίου Δημητρίου, για το πώς ο Άγιος αντιμετώπιζε τα προβλήματα του, συγκρίνοντας τα με τα σημερινά προβλήματα των ανθρώπων.

Συμφωνία της Ουκρανίας για τον εκσυγχρονισμό του ρωσικού Στόλου της Μαύρης θάλασσας



Image














Την πρόθεση της Ουκρανίας να επιτρέψει στην Ρωσία να εκσυγχρονίσει το Στόλο της Μαύρης θάλασσας ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Mykhaylo Yezhel. Για το συγκεκριμένο ένα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με δεδομένο ότι η Ρωσία έχει εξασφαλίσει την παραμονή του Στόλου στην Σεβαστούπολη μέχρι το 2042 με βάση την συμφωνία που οι δύο χώρες είχαν υπογράψει το 2010.

Σερβική Νεολαία: «Οι Έλληνες είναι φίλοι της χώρας μας»

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη σερβική επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα,  διαπιστώθηκε ότι οι μεγαλύτεροι εχθροί για τους Σέρβους μαθητές είναι οι Αλβανοί σε ποσοστό 21,2 τοις εκατό και ακολουθούν οι Κροάτες, οι Ρομά και οι Αμερικανοί.

Ο Άγιος Δημήτριος θαυματουργεί και στους Τούρκους!!!



του Αρχιμ. Δοσιθέου Κανέλλου
Παραμονή του Αγ. Δημητρίου ξανά εμείς στην Πόλι. Ρωτούμε στο Πατριαρχείο που να εκκλησιασθούμε. Πάντα το κάνουμε αυτό. Πηγαίνουμε όπου μας συνιστούν. Συνήθως εκεί οπού λειτουργεί ο Πατριάρχης ή ο Πατριαρχικός Επίτροπος. Και οι λίγοι προσκυνηταί είναι μια παρηγοριά. Μας λέγουν λοιπόν να πάμε για τη λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ξηροκρήνης (Κουρού Τσεσμέ) προς την πλευρά του Βοσπόρου…

Ο Άγιος μεγαλομάρτυρας Δημήτριος


Ο άγιος μεγαλομάρτυρας Δημήτριος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε κατά τους χρόνους του Αυτοκράτορα Διοκλητιανού και του Τετράρχη Γαλερίου Μαξιμιανού (284-305μ.Χ), εποχή κατά την οποία έγινε φοβερός διωγμός κατά των χριστιανών.
Ήταν επιφανέστατο μέλος της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, Δούκας της πόλης και Στρατηγός όλης της Θεσσαλίας. Ο Δημήτριος που κατάγονταν από ευσεβή οικογένεια, δε φοβήθηκε από τα διατάγματα των αυτοκρατόρων και συνέχισε να κηρύττει τον ευαγγελικό λόγο, οδηγώντας στην πίστη πολλούς ειδωλολάτρες. Όταν ο Μαξιμιανός έμαθε για την χριστιανική δράση του Δημητρίου διέταξε να συλληφθεί και να οδηγηθεί μπροστά του.

ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ANONYMOUS ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ;

«Remember, Remember the 5th of November»…

Εμπνευσμένοι από την ιστορία του Guy Fawkes, ο οποίος προσπάθησε να ανατινάξει τη βουλή της Αγγλίας στις 5 Νοεμβρίου του 1605, η γνωστή ομάδα hacker, Anonymous, ανακοίνωσε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα....

Συγκινητική διαφήμιση για άτομα με ειδικές ανάγκες


Μια συγκινητική και ιδιαιτέρως έξυπνη διαφήμιση του οργανισμού «Pro Infirmis», της Ελβετίας, ο οποίος βοηθά άτομα με ειδικές ανάγκες. Ένας άνδρας στέκεται στο κέντρο μιας πλατείας στην Ελβετία ντυμένος (πανέμορφο) αρκουδάκι. Οι περαστικοί στην αρχή είναι διστακτικοί και ντροπαλοί και δεν τον πλησιάζουν αλλά μετά, ένας ένας όλοι αρχίζουν να τον πλησιάζουν και να τον....

Το Βατικανό σε έκθεσή του: “Μόνο με μία Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε από την οικονομική κρίση!!!”


Όσο ο καιρός περνάει τόσο και περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Τα περί “Νέας Τάξης Πραγμάτων” και ποιοι οι στόχοι αυτής έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, ιστολόγια, έχουν γίνει αναλύσεις κλπ. Οι εξελίξεις ξεκάθαρα οδηγούν ώστε κάποια στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης να καθοδηγείται από ορισμένους, λίγους ανθρώπους (αυτό ήδη κιόλας συμβαίνει) και αντί πολλών και διαφορετικών ηγεσιών να υπάρχει μία και μοναδική κυβέρνηση, μία Παγκόσμια κοινώς...

Ἑλληνικὲς σημαῖες παντοῦ!

Ἑλληνικὲς σημαῖες στὰ μπαλκόνια, στὰ σπίτια μας, στοὺς χώρους δουλειάς,  στὰ σχολεῖα, σὲ κάθε πόλη καὶ χωριό τῆς χώρας!

Νὰ τιμήσουμε τὴν ἐθνική μας ἐπέτειο τοῦ μεγάλου ΟΧΙ στὸν  φασισμὸ καὶ τὴν ἀντίσταση τῆς Ἑλλάδας στὸν Ἰταλὸ και Γερμανὸ κατακτητὴ καὶ στοὺς ντόπιους δοσίλογους, οἱ ὁποῖοι ἑβδομήντα χρόνια μετὰ τὸν προσκάλεσαν, τὸν ἐπανέφεραν καὶ τὸν ὑπηρετοῦν. Ἡ ἱστορία ἐπαναλαμβάνεται. Ἐμπρὸς νὰ σταθοῦμε ἀντάξιοί της ἱστορίας μας.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ὁ Βλαδίμηρος Πούτιν μαζί μέ τόν Ἡγούμενο Ἐφραίμ Βατοπαιδινό, μπροστά στήν Ἁγία Ζώνη Τῆς Παναγίας !

φωτογραφία εναι φιερωμένη στά ΜΜΕ, τά ποα «μουγκάθηκαν» λως τυχαίως...

Βεβαίως, στή σύγχρονη ποχή το Διαδικτύου καί τν στολογίων, εναι λίγο δύσκολο γιά λους τους γκάθετους νά κρύψουν τά πάντα. τσι λοιπόν, μέ μερικές πισκέψεις σέ ρωσικές στοσελίδες τηλεοπτικν σταθμν καί φημερίδων, που φιξη τς γίας Ζώνης εναι να πό τά πρτα θέματα τς πικαιρότητας, βρήκαμε τήν παραπάνω φωτογραφία.
Τήν φιερώνουμε σέ λους τους γχώριους «παντογνστες»

ΤΟ ΘΑΥΜΑ,ΤΗΕ ΜIRACLE ( (ЧУДО). Μία ρωσικὴ ταινία βασισμένη σ'ἕνα θαῦμα ποὺ συγκλόνισε τὴν Σόβ.Ἑνώση τοῦ 1956

Προκεῖται γιὰ τὴν ταινία Τὸ Θαῦμα τοῦ Αlexander Proshkin ἡ ὁποία βραβεύτηκε στὸ 31ο Διεθνὲς Φεστιβὰλ τῆς Μόσχας μὲ τὸ εἰδικὸ βραβεῖο.Βασίζεται σ'ἕνα ἀληθινὸ γεγονὸς ,σ΄ἕνα θαῦμα ποὺ συγκλόνισε τὴν πόλη Σαμάρα τῆς Σοβιετικῆς Ἕνωσης τὸ 1956! Ἕνα ἀληθινὸ γεγονὸς ποὺ συντάραξε καὶ ἔφερε σὲ μετάνοια ἑκατοντάδες ἀνθρώπους στὴν πόλη Κουιμπίσεβ (σημερινὴ Σαμάρα) τῆς Σοβιετικῆς Ρωσίας τὸ ἔτος 1956 Στὴν πόλη Κουιμπίσεβ ζοῦσε μία οἰκογένεια: ἡ εὐσεβὴς μητέρα καὶ ἡ κόρη τῆς Ζωή. Τὸ βράδυ τῆς παραμονῆς τῆς Πρωτοχρονιᾶς (31 Δεκεμβρίου) τοῦ 1956 ἡ Ζωὴ προσκάλεσε ἑπτὰ φίλες της καὶ ἄλλους τόσους νεαροὺς σὲ δεῖπνο καὶ χορό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία!

Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τους…


Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών, αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ενα "προφητικό" άρθρο του 2002 δείχνει την ευθύνη του Ευρώ στην τεχνητή κρίση που μας έριξαν...

Αγαπητοί αναγνώστες σας παραθέτω ένα πολύ ενδιαφέρον "προφητικό" άρθρο του Νίκου Ξυδάκη που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή το 2002...
Τότε που η εν λόγω εφημερίδα ανήκε ακόμα στον πατριωτικό χώρο.
Σήμερα όπως όλοι ξέρουμε υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση, την Νέα Τάξη και φυσικά σιγοντάρει την προδοτική κυβέρνηση και το Μνημόνιο....

Τότε όμως, το 2002, φιλοξενούσε άρθρα σαν το παρακάτω:
(Επειδή το άρθρο το βρήκα μέσω του ιστολογίου του Ακη Τσιάπη τα "διακόσμησα" με πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες ισοτιμίας Δραχμής με Ευρώ... που μιλάνε από μόνες τους και μας λένε τι φταίει για την σημερινή κατάσταση...)
Tου Nικου Γ. Ξυδακη
Hμερομηνία : 07-07-2002
Copyright: http://www.kathimerini.gr
Eξι μήνες μετά την είσοδό μας στη Zώνη του Eυρώ, νιώθουμε ήδη τις συνέπειες. Που φανερά είναι μία: οδυνηρή αύξηση των τιμών και συμπίεση του ήδη ισχνού εισοδήματος. Iσως δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη, επειδή ακόμη δεν έχουμε μάθει να λογαριάζουμε βασικά ποσά σε ευρώ και διαρκώς τα ανάγουμε σε δραχμές, πολλαπλασιάζοντας επί τρία... Mα, ήδη αυτός ο πρόχειρος πολλαπλασιασμός κρύβει σαράντα δραχμές ανά ευρώ και αυτό το «κλέψιμο» δίνει πλασματικές τιμές, απομακρύνοντας από τα μάτια μας το τι πληρώνουμε.
Για να αντιληφθούμε αξίες σε ευρώ, μας μένει να αντιστοιχούμε στο νέο νόμισμα αγαθά καθημερινής χρήσεως στα ψώνια του σπιτιού, στον καφέ, στα τσιγάρα. Eκεί ακριβώς διαπιστώνουμε το έγκλημα: το κύμα ανατιμήσεων με πρόσχημα τη στρογγυλοποίηση.

Είχε προβλέψει ο Γέροντας Παΐσιος την πολιτική & οικονομική κατάσταση της χώρας;

Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή.
Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι.

Ρωσικό ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο της Κύπρου

 Έτοιμος να ξεκινήσει γεωλογικές έρευνες ο ρωσικός κολοσσός Gazprom. Κατεβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο τα αεροπλανοφόρα

Ρωσικό ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο της Κύπρου

Έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται από πλευρά Ρωσία και συγκεκριμένα από τον πετρελαϊκό κολοσσό Gazprom για έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων στα οικόπεδα της Κυπριακής Δημοκρατίας που βρίσκονται στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΡΙΚ στη Μόσχα Δημήτρης Λιάτσος ο ρωσικός κολοσσός εξέφρασε την ετοιμότητα οποιαδήποτε στιγμή να ξεκινήσει γεωλογικές έρευνες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου για την εξεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου.

Ουρά χιλιομέτρων για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη



Χιλιάδες πιστοί συρρέουν όλο το 24ωρο στην Ιερά Μονή Νοβοντέβιτσι της Αγίας Πετρούπολης, για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Παναγίας από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πιστοί παρόλο το τσουχτερό κρύο και τη βροχή έχουν σχηματίσει ουρά πέντε (5) χιλιομέτρων, ενώ μέχρι αυτή την ώρα την Αγία Ζώνη έχουν προσκυνήσει πάνω από 400.000 ρώσοι.
Σύμφωνα με εκπρόσωπους της Κυβέρνησης, ουδέποτε στην Αγία Πετρούπολη έγινε τέτοιο προσκύνημα όπως αυτό της Αγίας Ζώνης.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η αμερικανική υπηκοότητα!

Αναρωτιέμαι πόσο πιο παράνομη μπορεί να είναι μια κυβέρνηση την στιγμή που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ύψιστο αυτό αξίωμα! Διαβάστε την ανάλυση που βρήκα στο www.diavatirio.com και θα καταλάβετε.

Μου ζητήθηκε πρόσφατα να αναλύσω το θέμα της αμερικανικής ιθαγένειας του Γιώργου Παπανδρέου, δεδομένου ότι σύντομα μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Πράγματι είναι εξαιρετικά σπάνιο για....

ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΙΜΑ

Η Αγγλίδα Polly Neti (12 χρονών) είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι, μόνο που το αίμα της είναι στο χρώμα μελιτζάνας. Κατά τη γέννηση της το αιματολογικό κέντρο διαβεβαίωσε τους γονείς ότι το παιδί θα αναπτυχθεί φυσιολογικά.
Όταν ρώτησαν γιατί το αίμα είναι μπλε ; Η απάντηση ήταν απρόσμενη: υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση ήταν το αντισυλληπτικό που έπερνε η μητέρα του....
κοριτσιού αρκετά χρόνια πρωτού μείνει έγκυος.

Ο γιατρός της Πόλλυ, καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε:

«Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε). Ο σιδήρος στο αίμα τους, αντικαθίσταται από χαλκό,

Έρχεται ο Πρόεδρος της Ρωσίας στην Ελλάδα

Ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, της ημέρας του ιστορικού «ΟΧΙ» των προγόνων μας, την Ελλάδα θα επισκεφθεί ο Ρώσος Πρόεδρος Μεντβέντεβ, μαζί με την σύζυγό του.

Προπομπός του Ρώσου Προέδρου είναι η μεγάλη πολιτιστική επίθεση του αμφίβιου πλοίου «Caesar Kunikov» (BDK-64) του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο έδεσε επετειακά σε μια σειρά από ελληνικά λιμάνια, έχει επισκεφθεί το Μαυροβούνιο, και στις 27 Οκτωβρίου είναι να βρεθεί εορταστικά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Το αίμα του λιονταριού και το πανηγύρι των αρουραίων

 ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Η Σύρτη ή  το Στάλινγκραντ της έρημου, αντιστάθηκε με όλο το αίμα της εναντίον της ουράνιας βαρβαρότητας του ΝΑΤΟ και των αυτοχθόνων μισθοφόρων τους.
Ανάμεσα στα καπνισμένα  ερείπια της μαρτυρικής πόλης, πέθανε ένα λιοντάρι. Ένα λιοντάρι το οποίο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του όπως και στο θάνατό του, είχε ξαναδώσει την υπερηφάνεια στην χώρα του, στο λαό του, στην ήπειρο του σε όλους τους άθλιους της γης.


Γύρω από το θανατωμένο σώμα του, όπως οι πεινασμένοι αρουραίοι, οι βάρβαροι του CNT και του ΝΑΤΟ καυγαδίζουν για τα απορρίμματα της ευγενούς σάρκας του. 

«Εμείς τον αποτελειώσαμε» φωνάζουν οι αρουραίοι του  Shape και των Ιλισίων».

«"Όχι, εμείς είμαστε» ανταπαντάνε οι αυτόχθονες αρουραίοι». 

Το πληγωμένο σώμα του Καντάφι είναι η πληγωμένη Λιβύη, που δίνεται ως βοσκότοπος στο ΝΑΤΟ και το CNT.

Η σημασία του μηνός Οκτωβρίου για το Ελληνικό Έθνος.

Ο μήνας Οκτώβριος περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά γεγονότα, το ένα σημαντικότερο από το άλλο:

Η εξόρμηση του Ελληνικού Στρατού κατά το 1912 – 13.

Η παράδοση του Τουρκικού Στρατού Κατοχής στη Θεσσαλονίκη στις 26/10.


Η εγκατάσταση του Ελλ. Στρατού στη Θεσσαλονίκη και η απελευθέρωσή της στις 27/10
.

Εκείνο όμως το οποίο δίνει νόημα στο χρόνο και σηματοδοτεί την Ιστορία των Νεότερων Ελλήνων είναι το γεγονός της 28ης μέρας του μηνός Οκτωβρίου.

Προάγγελος της καταστροφής τους...



Τις λέξεις: θλίψη, θυμός και δάκρυα συναντά με έντονα γράμματα ο αναγνώστης σε όλα τα τουρκικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στην επίθεση των Κούρδων ανταρτών αλλά και στις πορείες διαμαρτυρίας που ακολούθησαν από χιλιάδες Τούρκους σε πολλές πόλεις της χώρας τους. Η συγκεκριμένη επίθεση μπορεί να ήταν από τις πλέον πολύνεκρες επιθέσεις από το 1984 που ξεκίνησε τον ένοπλο αγώνα του ο PKK, ωστόσο έχει μεγάλη σημασία και για άλλους λόγους:
1. Πλήττεται βαθύτατα το κύρος της Τουρκίας την ώρα που έχουν καλλιεργήσει για τον εαυτό τους την εικόνα μιας ισχυρής χώρας και παράλληλα επιβάλλουν εαυτούς τους ως περιφερειακή δύναμη.
2. Κλονίζεται σημαντικά το ηθικό των τούρκων πολιτών όπως επίσης και αυτό του δήθεν πανίσχυρου τουρκικού Στρατού.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Μᾶς ἐστάλη σέ ἡλεκτρονική μορφή τό παρακάτω κείμενο. Εἶναι πολύ ἐνδιαφέρον, διαβᾶστε το...


Τὸ 1947 στὴν Ἀρκτικὴ Ρῶσοι ἐπιστήμονες ἀνακάλυψαν μία ὑποθαλάσσια ὁροσειρὰ ποῦ ἔφτανε μέχρι τὴν Γροιλανδια καὶ τὴν ὀνόμασαν Λομονοσοφ. Αὐτὴ ἡ ὁροσειρὰ γεωλογικὰ εἶναι συνέχεια τῆς Σιβηρίας. Τὸ 1982 ὑπογράφτηκε στὸν ΟΗΕ τὸ διεθνὲς δίκαιό της θάλασσας ποῦ καθορίζει τὰ θέματα τῆς ὑφαλοκριπιδας στὰ 12 ναυτικὰ μιλιὰ ἀπὸ τὶς ἀκτές.

Μὲ τὸ διεθνὲς δίκαιό της θάλασσας δὲν ἔχουν συμφωνήσει καὶ δὲν τὸ ἔχουν ὑπογράψει δύο χῶρες οἱ ΗΠΑ (λογω ἀρκτικῆς) καὶ ἡ Τουρκία (λόγω Αἰγαίου). Σύμφωνα μὲ τὸ δίκαιό του ΟΗΕ ἂν μία χώρα ἔχει ὑποθαλάσσια ὁροσειρὰ ἡ ὁποία εἶναι γεωλογικὴ συνέχεια μίας ἐξωτερικῆς γεωλογικῆς  διαμόρφωσης τότε ἡ ὑφαλοκριπιδα τῆς ἐπεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικὰ μιλιὰ ἀπὸ τὸ τέλος τῆς ὑποθαλάσσιας ὁροσειρᾶς.

Αλβανία: Ιδρύθηκε η πρώτη Μασονική Στοά στα Τίρανα

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011, υπό την διεύθυνση της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλιας ( GOIGrand Oriente d’ Italia) ιδρύθηκε  η Μεγάλη Τεκτονική Στοά των Τιράνων της Αλβανίας.

Η ιδρυτική τελετή  πραγματοποιήθηκε υπό την .....ηγεσία του Μεγάλου Διδασκάλου της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας, κ.Gustavo Rafi και του κ. Thomas Jackson, εκτελεστικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Διάσκεψης της Μεγάλης Μασονικής Στοάς.

Στην εκδήλωση των Τιράνων, παραβρέθηκαν 24 αντιπροσωπείες, εκπροσωπούμενες από τους δασκάλους ισάριθμων χωρών του κόσμου, όπως,

Ο Άλις Κούπερ (Alice Cooper) πίστεψε στο Χριστό


ΜΙΛΑ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!
1 .Ο Άλις Κούπερ (Alice Cooper) πίστεψε στον Χριστό
Ο Κούπερ γνώρισε το αλκοόλ όταν άρχισε την μουσική του καριέρα, και έπινε πολύ για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο Lonn παρέθεσε τα λόγια του ίδιου του Κούπερ:
«Ήμουν ένας απόλυτα λειτουργικός αλκοολικός – πιθανότατα ο πιο λειτουργικός που έχει υπάρξει ποτέ. Δεν έχανα παράσταση. Ποτέ δεν σκόνταψα. Ποτέ δεν μπέρδεψα τις λέξεις. Δηλαδή, ήμουν ο Ντην Μάρτιν του ροκ-εντ-ρολ» είπε στην συνέντευξή του στο KNAC.COM. Ο Κούπερ δήλωσε πως αυτό που του έκοψε την συνήθεια του ποτού ήταν η θεία επέμβαση στα μέσα της δεκαετίας του ’80.
«Πίστεψα ειλικρινά πως θεραπεύθηκα, απλά και οριστικά» είπε. «Φαντάζομαι πως θα μπορούσατε να το ονομάσετε θαύμα. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το εξηγήσω. Εξαλείφθηκε απόλυτα από την ζωή μου.»

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...