Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται το – κατά Πατροκοσμά – Ποθούμενο;

http://www.elora.gr/portal/images/stories/2012_01/boreios_hpeiros_3.jpg

Ενεργό το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας! Αποτυχία των Τιράνων να αφελληνίσουν την περιοχή της “Νότιας Αλβανίας” μέσω της «απογραφής»!… Πλανητική υπερδύναμη θα φέρει ΣΥΝΤΟΜΑ το θέμα στον ΟΗΕ!!! Έρχεται το – κατά Πατροκοσμά – Ποθούμενο;

Αν κάτι προκάλεσαν τα κείμενά μας στην εφημερίδα αυτή είναι αναμφίβολα τα πολλά και ποικίλα σχόλια αναφορικά με την πολύ καλή ενημέρωση που έχουμε και τις πολύ προωθημένες πληροφορίες που προβάλλουμε σ’ αυτά.

Πράγματι, ουδέποτε κρύψαμε το γεγονός ότι για τη συγγραφή των άρθρων μας χρησιμοποιούμε πηγές άριστες, που κινούνται σε ανώτερα κλιμάκια της διεθνούς πολιτικής και του παρασκηνίου, τις οποίες πηγές συνδυάζουμε με στοιχεία της λεγόμενης «απόκρυφης γεωπολιτικής».



Έτσι, είναι περίπου αδύνατο να πέσουμε τελείως έξω στις εκτιμήσεις μας και γι’ αυτόν τον λόγο ήδη έχουμε επιβεβαιωθεί 100% σε όσα προβλέψαμε σχετικά με διάφορα θέματα γεωπολιτικής και ελληνικής εσωτερικής κατάστασης.

Ένα θέμα, που παρέμενε ξεχασμένο και οδηγούσε σε νέα εθνική συμφορά, υπήρξε το λεγόμενο «Βορειοηπειρωτικό». Το ζήτημα δηλ. της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Αλβανίας και των δικαιωμάτων της σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, μιας και αυτό (λόγω της φύσης των μειονοτικών θεμάτων) υπερέχει του αλβανικού δικαίου.

Επειδή είχαμε σαφέστατη ενημέρωση ήδη από πέρσι ότι υφίσταται υποχθόνιο σχέδιο της αλβανικής πλευράς να «τελειώσει» μια και καλή με τον ελληνισμό της Αλβανίας – μέσω της περίφημης «γενοκτονίας χαμηλής έντασης» – αποφασίσαμε να διεθνοποιήσουμε εκ νέου το ζήτημα της Αυτόνομης Ηπείρου, ενημερώνοντας υψηλά ιστάμενους κύκλους του εξωτερικού, με τους οποίους έχουμε επαφή.

Παράλληλα, συγγράψαμε και ειδική σειρά κειμένων (δημοσιεύτηκαν όλα στην «Ε.Ω.»), τα οποία πρόβαλλαν τις παρακάτω θέσεις του πανελληνισμού για το εν λόγω θέμα, τις οποίες συνοπτικά παρουσιάζουμε στον παρακάτω πίνακα:
1. Η απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου – δηλ. το Ποθούμενο του Πατροκοσμά – αποτελεί εθνική επιταγή, η οποία ορίζεται σαφώς στους ίδιους τους στόχους των ελληνικών σωμάτων ασφαλείας (ένοπλες δυνάμεις, Αστυνομία-Ασφάλεια, ΕΥΠ).

2. Το θέμα αυτό το ξεπουλάνε οι Γραικύλοι πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης, οι οποίοι φέρονται ως… υποτακτικοί (!) των Αλβανών και αντιμετωπίζουν ψοφοδεώς όλα τα ελληνικά εθνικά ζητήματα (για να μην μπούμε σε «περιπέτειες» και χάσουν τις καρέκλες τους…).

3. Νομικά – σύμφωνα δηλ. με το διεθνές δίκαιο – ισχύει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας (1914), που κατοχύρωνε την αυτονομία της νοτιοαλβανικής επικράτειας όπου ζει ελληνικός πληθυσμός, ισχύει δε για έναν πολύ απλό λόγο: διότι ΠΟΤΕ δεν ακυρώθηκε με κάποια συνθήκη που να το αντικαθιστά!!!

4. Για τη διεθνοποίηση και οριστική επίλυση του λεγόμενου «Βορειοηπειρωτικού» (και την εξασφάλιση της καλής γειτονίας με τη φίλη χώρα της Αλβανίας) είναι απαραίτητη η στήριξη κάποιας μεγάλης δύναμης του πλανήτη, η οποία αφενός να μπορεί να ασκεί παγκοσμίου βεληνεκούς πολιτική και αφετέρου να έχει λόγο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

5. Δεν διεκδικούμε κανένα εδαφικό κομμάτι της σημερινής αλβανικής επικράτειας, συνεπώς ούτε και την περιοχή της Βορείου Ηπείρου-Νότιας Αλβανίας, η οποία πρέπει να παραμείνει αυστηρά εντός των εθνικών-κρατικών ορίων της Αλβανίας.

Αυτές είναι σε σύνοψη οι θέσεις που εμείς προβάλλαμε στα κείμενά μας στην εφ. «Ελεύθερη Ώρα» (ξεκινώντας από το «ιστορικό» πλέον άρθρο «Βόρειος Ήπειρος SOS» στις 30 Ιανουαρίου 2011).

Οι αντιδράσεις στα εν λόγω άρθρα μας ήταν πολλές και διάφορες. Κύκλοι Βορειοηπειρωτών (και όχι μόνο) μας ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον μας και για την προσπάθειά μας να ανακινήσουμε εκ νέου το ζήτημα αυτό, όντας σίγουροι για τις πατριωτικές μας διαθέσεις.

Άλλοι πάλι, που δηλώνουν φανατικοί εθνικιστές, διαφώνησαν έντονα μ’ αυτά, βλέποντας να υπάρχουν… «σκοτεινές δυνάμεις» (!) από πίσω μας, κατηγορώντας μας μάλιστα ως «αλβανόφιλους», «προσκυνημένους» κτλ.

Όπως όμως και να έχει το θέμα, όποιες «δυνάμεις» (sic) και να βρίσκονται από πίσω μας, και όποιες τέλος πάντων και να είναι οι πηγές των πληροφοριών μας, εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι: η προσπάθειά μας να διεθνοποιήσουμε εκ νέου το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου (με επαναφορά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας!), καθώς και η «σκοτεινή» αρθρογραφία μας περί ελληνοαλβανικών θεμάτων είχαν συγκεκριμένα ευεργετικά αποτελέσματα για τον ελληνισμό, και μάλιστα για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό! Κι αυτό, διότι:

1. Ενημερώσαμε τους ξένους φίλους μας (ή και όχι και τόσο «φίλους»…) για ένα θέμα που αγνοούσαν παντελώς, πέφτοντας τόσα χρόνια θύματα της αλβανικής προπαγάνδας.

2. Κινητοποιήσαμε, εκ του μηδενός (!), τεράστιες δυνάμεις σε Δύση και Ανατολή, ξυπνώντας τον γίγαντα του πανελληνισμού από τον λήθαργο και τη μέθη της Μεταπολίτευσης.

3. Παρουσιάσαμε τις θέσεις μας για το λεγόμενο «Βορειοηπειρωτικό» στο «Διεθνές Βήμα» (“International Tribune”) και έτσι οι απόψεις μας έγιναν γνωστές αμέσως και σε κύκλους του ίδιου του ΟΗΕ!

4. Πανικοβάλλαμε σε τέτοιο βαθμό τα διάφορα ανθελληνικά και αντιδημοκρατικά φίδια των διάφορων «Παρατηρητηρίων», ώστε αυτά κυριολεκτικά «λούφαξαν» και δεν τόλμησαν να μας αντιμετωπίσουν σε κανένα πεδίο (παρά μόνο ψέλισσαν κάτι για… «καθεστωτικό προβοκάτορα», όπως χαρακτήρισαν τον γράφοντα!).

5. Ακυρώσαμε όλα τα ύπουλα σχέδια των Αλβανών σωβινιστών, τόσο με την αποτυχία της ψευτοαπογραφής που πρόσφατα διεξήγαγαν (γι’ αυτό και βγήκε κάποιος Σπαχίου και φώναξε πανικόβλητος «Στην Αλβανία θα ζουν μόνο Αλβανοί»!…), όσο και με το «σταμπάρισμα» του κατασκοπευτικού τους δικτύου, το οποίο «μαρκάριζε» Βορειοηπειρώτες μέσα στην ίδια την Ελλάδα (!), όπως γράψαμε σε σχετικό μας άρθρο.

Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι σε λιγότερο από έναν χρόνο καταφέραμε πάρα πολλά! Απόληξη δε των ενεργειών μας είναι η είδηση που μας ήρθε από πολύ εμπεριστατωμένη πηγή, που κινείται σε υψηλά επίπεδα στον διεθνή χώρο.

Σύμφωνα με την οποία… έπεται σύντομα να τεθεί θέμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επαναφοράς σε ισχύ του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας! Με δυο λόγια: αυτονόμησης της περιοχής της Βορείου Ηπείρου!!!

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας – και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε σήμερα περισσότερα… – μεγάλη δύναμη του πλανήτη έπεται να φέρει αυτό το θέμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου ως γνωστόν παραμένει «παγωμένο» από το 1946!…

Τότε, μετά τη λήξη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, η περιοχή αυτή αποδόθηκε στην Ελλάδα (ως επιβράβευση της προσφοράς της στη νίκη των Συμμάχων), ενώ η Αλβανία ήταν με το μέρος των ηττημένων. Την πρόταση απόδοσης της Βορείου Ηπείρου στην Ελλάδα είχαν κάνει οι ΗΠΑ, αλλά τελικά το όλο θέμα «πάγωσε» ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, λόγω της αρνησικυρίας (veto) που έθεσαν η ΕΣΣΔ και η Γιουγκοσλαβία. Τελικά, πάρθηκε η απόφαση το θέμα να επανεξεταστεί όταν επιλυθεί το επίσης ευρισκόμενο τότε σε εκκρεμότητα ζήτημα των δύο Γερμανιών.

Όταν όμως η Γερμανία επανενώθηκε το 1990, η ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ αρνήθηκε να ζητήσει από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το αυτονόητο, δηλ. την απαίτηση ένταξης της νοτιοαλβανικής επικράτειας στο ελληνικό κράτος! Την ίδια εθνική μειοδοσία είχε διαπράξει 3 χρόνια νωρίτερα, δηλ. το 1987, και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία ήρε μονομερώς την περιβόητη «εμπόλεμη κατάσταση» Ελλάδας-Αλβανίας (που ξεκινούσε από το 1940) και την οποία η χώρα μας διατηρούσε συμβολικά μέχρι να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου… Αμφότεροι δηλ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διέπραξαν εθνική μειοδοσία και είναι αιώνια υπόλογοι απέναντι στην ιστορία για τις άθλιες πράξεις τους!

Τώρα όμως μία παγκόσμια υπερδύναμη, ένας γίγαντας του πλανήτη, πήρε την απόφαση να επαναφέρει το θέμα στον ΟΗΕ! Και να δικαιώσει τις ελληνικές θέσεις, λυτρώνοντας έτσι τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό!…

Πρόκειται για προσωπική απόφαση του ηγέτη αυτής της χώρας-υπερδύναμης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την Ελλάδα στο πλαίσιο των διεθνών ανακατατάξεων και των ραγδαίων εξελίξεων που έρχονται παντού πάνω στη Γη εντός του 2012! «Αόρατες» δια γυμνού οφθαλμού πανελληνικές δυνάμεις ώθησαν άραγε αυτόν τον παγκόσμιο γίγαντα να σώσει τη Βόρεια Ήπειρο από τον σχεδιαζόμενο αφελληνισμό-αλβανοποίησή της;

Δυστυχώς για τώρα ΜΟΝΟ αυτά μπορούμε να πούμε…

Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τη γενικότερη δραματική αλλαγή που έρχεται στην Ελλάδα, όπου ήδη Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Ρώσοι και Κινέζοι προβλέπουν «μια Κυριακή» την παρέμβαση του «άγνωστου» αστάθμητου παράγοντα που θα σταματήσει τον κατήφορο της πατρίδας! Και γι’ αυτή την «άγνωστη δύναμη» το θέμα της Βορείου Ηπείρου υπήρξε ανέκαθεν επείγουσα προτεραιότητα, αφού η γη αυτή αποτελεί ένα ολοζώντανο κομμάτι του ελληνικού έθνους!

Συμπέρασμα: Έρχεται Εκείνος που Πρέπει!!! Το Ποθούμενο είναι κοντά!…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

www.elora.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...