Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Διευκρινίσεις... για την Κωνσταντινούπολη, που θα έρθει.

yiorgosthalassis.blogspot.com

Γέροντας Παΐσιος μίλησε για την Κωνσταντινούπολη (δες ΕΔΩ) και μαζί με αυτόν και άλλοι πατέρες, καθώς και Άγιοι προγενέστερα.
Δεν είναι το σημαντικό οι προφητείες στην Πίστη μας και σίγουρα το πρώτο, που πρέπει να κοιτάμε, είναι να σώσουμε την ψυχή μας. Όμως για να αποκαλύπτει ο Θεός στα "Σκεύη Εκλογής" Του προφητικά γεγονότα κάποιος λόγος υπάρχει και νομίζω πως στις αποκαλύψεις αυτές δεν αρμόζει η ειρωνία και η αδιαφορία μας.
Υπάρχουν αδερφοί, που εξανίστανται με τις προορήσεις των Πατέρων και την αναπαραγωγή τους από το Έκτακτο Παράρτημα και τα ομόδοξα μπλογκς, καθώς και από τα διάφορα βιβλία με μαρτυρίες προσκυνητών. Δικαίωμά τους και δικαίωμα μας να μιλάμε σε αντίθεση με αυτούς και για τις προφητείες της αναστημένης Ελλάδας με την Κωνσταντινούπολη.
Δεν είναι τα κτίρια και τα ντουβάρια, που έχουν σημασία και που προφητεύθηκαν, ότι θα μας επιστραφούν. Δεν είναι το μεγαλείο και η ευμάρεια, που θα έρθει. Δεν είναι καν η Αγία Σοφιά και οι εκατοντάδες εκκλησίες, που θα επαναλειτουργήσουν, το ζητούμενο των προφητειών. Είναι η αναγέννηση και ο επαναβαπτισμός του πλανήτη στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, που μας κάνει να χαιρόμαστε και να μιλάμε για τις προφητείες. Είναι τα εκατομμύρια αδέρφια από όλα τα έθνη, που θα γνωρίσουν και θα έρθουν στην αγκαλιά του Ουράνιου Πατέρα, όπως έχει προφητευτεί.
Αν τώρα οι αδερφοί, που εξανίστανται, μας θεωρούν ονειροπόλους και λανθασμένους, καλά κάνουν, αλλά μαζί με εμάς θα πρέπει να θεωρήσουν το ίδιο και για τον Πατέρα Παΐσιο, τους σύγχρονους Γεροντάδες και τους Αγίους τόσων αιώνων, που μίλησαν για αυτά.

Γ.Θ
yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...