Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Φρικτό έγκλημα στην Ν. Αφρική. (Αυτή είναι η οικογένεια. Οι δράστες που είναι;)


Την είδηση για το φρικτό έγκλημα στο Γιοχάνεσμπουργκ δεν ξέρω πόσοι την γνωρίζουν. «Τρεις ληστές», λέει η είδηση, εισέβαλλαν στο σπίτι μιας οικογένειας λευκών, και έπνιξαν σε καυτό νερό το 12χρονο γιο, αφού πρώτα είχαν βιάσει τη μητέρα του, την οποία στη συνέχεια σκότωσαν μαζί με τον άντρα της.
Όλοι είδαν την φωτογραφία της οικογένειας σε «παλιές χαρούμενες στιγμές».
Την φωτογραφία των δραστών όμως δεν την έδειξαν. Γιατί; Η φωτογραφία του μανιακού «τζόκερ» του Ντένβερ δίνει και παίρνει κάθε μέρα Αυτών εδώ των «ληστών» που πήγε; Μήπως δεν είναι «πρέπον»; Και «πολιτικά ορθόν»; Ή μήπως χαρακτηρισθεί «ρατσιστικόν»;
Η φωτογραφία τους είναι η παραπάνω. Υπάρχει επίσης και τέταρτο μέλος που συμμετείχε στην επίθεση, ένας ανήλικος. Όλοι παραδέχθηκαν την ενοχή τους σε όλες τις κατηγορίες εναντίον τους.
Οι δε τρεις κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τη δολοφονία με χαμόγελα όταν εμφανίστηκαν στο περιφερειακό δικαστήριο του Vereeniging, αναφέρει η καθημερινή εφημερίδα του Γιοχάνεσμπουργκ, Beeld.
Λέει λοιπόν η είδηση που κυκλοφορεί σε κάποια sites :
Ένα φρικτό έγκλημα συντελέστηκε στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας στο Walkerville του Γιοχάνεσμπουργκ. Οι ληστές που εισέβαλλαν σε αυτό έπνιξαν σε καυτό νερό το 12χρονο γιο της οικογένειας αφού πρώτα είχαν βιάσει τη μητέρα του, την οποία στη συνέχεια σκότωσαν μαζί με τον άντρα της.
Οι τρεις δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 53χρονο Tony Viana, (πορτογαλικής καταγωγής) κακοποίησαν τη γυναίκα του Geraldine και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν το ανήλικο αγόρι, το οποίο έκλαιγε με αναφιλητά. Το οδήγησαν στο μπάνιο όπου και το έπνιξαν ρίχνοντας επάνω του καυτό νερό, επειδή είχε δει τα πρόσωπά τους και θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει!
Ο 24χρονος κηπουρός Patrick Petrus Radebe και ο 21χρονος γιος του υπηρέτη της οικογένειας Sipho Mbele δήλωσαν ένοχοι για τη δολοφονία της οικογένειας και το βιασμό της γυναίκας, ενώ ο 20χρονος David Motaung παραδέχτηκε την ενοχή του μόνο για την κατηγορία της διάρρηξης.
Η θηριωδία των δραστών δεν τελείωσε βέβαια στη δολοφονία της οικογένειας, καθώς στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε νεκρός και ο σκύλος της οικογένειας. Οι τρεις δράστες είχαν «σκίσει» το στομάχι του στα δύο.
Ο συνήγορος υπεράσπισής τους είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία και για να εκδικηθούν την 42χρονη σπιτονοικοκυρά για τον τρόπο με τον οποίο τους φερόταν.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...