Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακοί αγώνες του αντιχρίστου.

Τελετή ολυμπιακών αγώνων ή ...τελετή σατανιστών;
Μαυροφορεμένες τερατόμορφες φιγούρες να κυνηγάνε μικρά παιδια, λες και ήταν δαίμονες γύρω από ανθρωποθυσία.
Το σύμβολο των ιλουμινάτι περιμετρικά πάνω από τις κερκίδες.
Μασκότ με ένα παντεπόπτη οφθαλμό και με καπέλο πυραμίδα με μάτι.
Τραγούδι στην ενάρξη της τελετής με στίχο που έλεγε: "Και ήταν χτισμένη η Ιερουσαλήμ εδώ, πίσω από αυτούς τους σατανικούς λόφους".

Αυτό ήταν πράγματι τελετή, αλλά όχι ολυμπιακών αγώνων...

Εδώ και χρόνια ετοιμάζανε την εκπλήρωση των εφιαλτικών τους σχεδίων και από ό,τι όλα δείχνουν το 2012 είχε οριστεί ως η ημερομηνία εκπλήρωσης.

Δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν να μάθουν οι σκοτεινοί αυτοί υπηρέτες του κακού, ότι άλλος κάνει κουμάντο... Ο Κύριός μας και Θεός μας. Όταν Εκείνος θελήσει, θα έρθει το τέλος.

Γ.Θ


ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Ξεκάθαρο μήνυμα των εβραιοσιωνιστών σε ολόκληρο τον πλανήτη: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", αναγράφεται με τεράστια γράμματα, ενώ οι μασωνικού σχεδίου προβολείς δεσπόζουν!!!
Δείτε εδώ και την θεόρατη, αποκρουστική φιγούρα ενός "ήρωα" του Χάρυ Πότερ που...παρήλασε στο στάδιο: Πρόκειται για τον Λόρδο Βόλντερμορτ, ο οποίος στο βιβλίο περιγράφεται ως δαιμονικός και με σατανικές δυνάμεις! Να επελέγη άραγε τυχαία;

Σημειώστε επίσης, πως η Τελετή άρχισε με το χτύπημα μιας γιγαντιαίας καμπάνας και ένα παιδί να τραγουδά ευθύς αμέσως τους εξής στίχους: "Και ήταν χτισμένη η Ιερουσαλήμ εδώ, πίσω από αυτούς τους σατανικούς λόφους;"!!!

Τι θέλει να μας πει ο...ποιητής άραγε; Τι σχέση έχουν τα Ιεροσόλυμα με το Λονδίνο;;;

Για την "ποιότητα" και την αισθητική (;) της...φιέστας δεν θα πούμε κάτι περισσότερο από αυτά που γράψαμε χθες: Βαρβαροπίθηκοι ήταν και παραμένουν...! 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...