Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;

Πολλοί εβραιόφιλοι και μη, κατηγορούν όσους μιλάνε για τον διεθνή Σιωνισμό ως "συνωμοσιολόγους", "τρελούς" κλπ. Μάλιστα, λένε συχνά πως "δεν υπάρχουν" τέτοιες οργανώσεις και...ιδεολογίες, αλλά πρόκειται για "μια ακόμα επινόηση, προκειμένου να κυνηγηθούν οι Εβραίοι"!


Τι γίνεται όμως, όταν ανακαλύπτουμε πως το ανώτατο όργανο του εβραϊσμού στην Ελλάδα, το Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) υποστηρίζει την ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;


Στην σχετική ιστοσελίδα, δεν παρέχονται περισσότερες πληροφορίες, καθώς αυτή είναι...υπό κατασκεύη (;). Με μια αναζήτηση όμως για την  Zionist Federation of Greece (δείτε εδώ κι εδώ), βρίσκουμε διευθύνσεις, τηλέφωνα και ονόματα υπευθύνων!!!
Πρόκειται λοιπόν για τον Μάκη Μπατή, ο οποίος παρουσιάζεται ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ένωσης Σιωνιστών Ελλάδος! Να υποθέσουμε ότι πρόκειται για συγγενή του γνωστού ιδιοκτήτη καταστημάτων γυναικείων ειδών Λέοντα Μπατή;


ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:


- Ποιος είναι ο σκοπός της συγκεκριμένης Ένωσης και τι εξυπηρετεί;


- Είναι νόμιμα αναγνωρισμένη από το ελληνικό Κράτος;
- Σε τι ακριβώς χρησιμεύει στην Ελλάδα η σιωνιστική "ιδεολογία";
- Γιατί το Κ.Ι.Σ την έχει στον επίσημο κατάλογο των "Εβραϊκών Οργανισμών", άρα την αποδέχεται;


Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό το πέπλο σιωπής γύρω από μία οργάνωση που σαφέστατα εξυπηρετεί τους σκοπούς του διεθνούς Σιωνισμού και που φυσικά, δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή θετική επίδραση στον Ελληνισμό! 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...