Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ομπάμα ως ‘Χριστός’ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών!


Πλανόδιοι πωλητές στo κέντρο της Charlotte της Βόρειας Καρολίνας πωλούν αφίσες και έργα τέχνης που απεικονίζουν τον Ομπάμα, σαν τον Ιησού Χριστό, ενώ η Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών που θα γίνει εκεί, αναμένεται να διαθέτει ένα τεράστιο βιτρό.
Μια αφίσα δείχνει μια εικόνα του προέδρου Ομπάμα ενώ προσεύχεται με τον τίτλο, "Η προφητεία εκπληρώθηκε."
"Μπαράκ είναι λέξη εβραϊκής προέλευσης και η σημασία της είναι «το φως της αστραπής», σημειώνει η αφίσα που παραπέμπει σε απόσπασμα από το βιβλίο των Κριτών της Παλαιάς Διαθήκης.
Χουσεΐν, ισχυρίζονται, είναι μια βιβλική λέξη που σημαίνει "καλός και όμορφος."
«Έτσι, όπως βλέπετε, ο Μπαράκ έμελλε να είναι ένας καλός και όμορφος άντρας που θα λάμψει σαν αστραπή για να βγει νικητής σε μια μάχη ενάντια στις συντριπτικές πιθανότητες," γράφει η αφίσα.
Οι αφίσες που πωλούνται έξω από τις ζώνες ασφαλείας στη Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών (DNC), η οποία δεν έκανε κάτι να τις απαγορεύσει.
Ένα ημερολόγιο με τον Ομπάμα δείχνει δύο θρησκευτικές εικόνες του προέδρου.
Στο μήνα Αύγουστο υπάρχει μια φωτογραφία του πιστοποιητικού γέννησης του Ομπάμα με τις λέξεις "Σταλμένος από τον Ουρανό."
Ο Ομπάμα γεννήθηκε στις 4 του Αυγούστου.
Περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία του Ομπάμα, μαζί με ένα απόσπασμα της Αγίας Γραφής από την Καινή Διαθήκη, το γνωστό «Διότι τόσο αγάπησε τον κόσμο ο Θεός, που έδωσε τον μονογενή Υιό Του, για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σ 'αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή», (Ιωάννης 3:16).
Ο μήνας Νοέμβριος περιλαμβάνει μια εικόνα ανθρώπων με τα χέρια τους στην πλάτη του Ομπάμα - με τις λέξεις "Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου, δεν θα στερηθώ."
Το Fox News πήρε επίσης μια φωτογραφία της σκηνής του DNC, με ένα γιγαντιαίο βιτρό. Είναι ασαφές για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί.
Οι συγκρίσεις του Ομπάμα με τον Ιησού Χριστό έφεραν την έντονη καταδίκη από ορισμένους ευαγγελιστές – συμπεριλαμβανομένου του Robert Jeffress, πάστορα της First Baptist Church στο Ντάλας του Τέξας.
«Αν ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας, νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί Χριστιανοί που θα νιώσουν βαθιά απογοητευμένοι», είπε ο Jeffress στο Fox News. «Μόνο να κοιτάξουμε στις επιδόσεις του Ομπάμα και θα καταλάβουμε ότι οπωσδήποτε, δεν είναι ο Υποσχεμένος (Μεσσίας)».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...