Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

«Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου που με κατέστρεψες»

Ο  δημοφιλής Έλληνας δημοσιογράφος  Θανάσης Λάλας αναγνωρίζει ότι μέσα από την καταστροφή είδε το φως...

Στόχος του είναι να τρέξει μαραθώνιο και τρίαθλο και να μάθει να ζει μόνο με τα απαραίτητα, ενώ δηλώνει πως θα μπορούσε να ζήσει με ελάχιστα πράγματα. Και δηλώνει ότι
δεν τον τρομάζει η φτώχεια…
«Στην Ελλάδα ήμασταν πάντα πάμφτωχοι. Το ότι μπορούμε να τρώμε κρέας μια φορά το μήνα αντί δέκα είναι η μια πλευρά της φτώχειας και θα την αντέξουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Αυτό που δεν ξέρω πως θα αντέξουμε είναι η ψυχική, η πνευματική και αισθητική πείνα που μαστίζει εδώ και χρόνια τη χώρα», δηλώνει ο Θανάσης Λάλας σε συνέντευξή του στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη σύλληψή του τον Μάιο του ’12 για χρέη προς το Δημόσιο και για το αν αυτό ήταν κακή συγκυρία, απαντά: «Eγώ έκανα λάθη κι έπρεπε να τα πληρώσω και τα πληρώνω. Είχα δανειστεί για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα βάζοντας ό,τι ακίνητο είχα σε υποθήκη. Έτσι τα έχασα όλα. Αλλά αμείβομαι ταυτόχρονα.

Ξαναβρέθηκα με τον καλύτερο εαυτό μου.
Γι’ αυτό και ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε μια καταστροφή και ξαναείδα τον εαυτό μου».

Ο Θανάσης Λάλας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πρώην σύζυγό του Χρυσούλα Ρώπα αλλά και τη νυν σύντροφό του, Άννα Δρούζα.


Σε ό,τι αφορά την κ. Ρώπα και τις δηλώσεις της ότι ο Θανάσης Λάλας έχει δέκα σπίτια, εκείνος απαντά:«Δεν μιλάω ποτέ για τους ανθρώπους που αγάπησα πολύ στην ιδιωτική μου ζωή, δημόσια. Η Χρυσούλα ήταν επιλογή μου και σέβομαι τις επιλογές μου.
Σε αυτήν αγαπάω και την παραξενιά της και τα πάντα της. Και υπερασπίζομαι ακόμα και το δικαίωμα της να αντιδρά δημόσια όπως αντιδρά».

Δεν κρύβει όμως την αγάπη του και για την Άννα Δρούζα και την κόρη της Αριάδνη: «Ακόμη κι αν η Άννα φύγει, η Αριάδνη θα είναι πάντα το παιδί μου. Το ότι αγάπησα πάρα πολύ τη μητέρα της μπορεί να ήταν η αιτία να λατρέψω και την προέκτασή της, αλλά από κει και πέρα η αγωνία μου γι’ αυτό το παιδί και η έμπνευση μου από αυτό το παιδί είναι αυτά που με κάνουν να λυτρώνομαι». 


πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...