Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μ. Χρονοπούλου: "Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή".

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι η ηθοποιός, που τη θαυμάσαμε όλοι στις υπέροχες ελληνικές ταινίες σε επιτυχημένους ρόλους. Το δράμα, που ζει τα τελευταία χρόνια, δεν έχει τέλος...
Καθηλωμένη πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, παρακαλάει κάθε μέρα να… φύγει, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.
Στο κτήμα της, που είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ζει απομονωμένη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΝEWS" και προσεύχεται για την οριστική λύτρωση.
 "Δεν φοβάμαι το θάνατο", εξομολογείται στον πνευματικό της γέροντα Ποιμένα στο μοναστήρι της Παναγίας Ευεργέτιδας στην Παιανία και συνεχίζει: "Ο θάνατος ουσιαστικά δεν με αγγίζει! Πονάω, πονάω πολύ. Θέλω να φύγω για την άλλη ζωή. Έχω περάσει άλλωστε τόσα πολλά, όμως νιώθω ευτυχισμένη και πλήρης. Ακόμα και όταν πονάω απο τα πολλά χειρουργεία, προσπαθώ αυτό να μην με καταβάλλει".
Στη φωτογραφία η ηθοποιός μαζί με την μητέρα της και τον πνευματικό της.

"Η εκκλησία μας τη βοήθησε πολλές φορές από τότε που της έκοψαν σε μεγάλο βαθμό τη σύνταξη. Κι εκείνη πριν την κρίση μάς βοηθούσε πολύ. Τώρα πρέπει να πληρώνει τη γυναίκα, γιατί έχει κινητικά προβλήματα, το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο. Έχει πολλούς φίλους, αλλά είναι πολύ αξιοπρεπής. Δεν θα πει ποτέ Δώσε μου. Η Μαίρη κλαίει πλέον πολύ εύκολα και κυρίως με όσους δεν έχουν να φάνε. Δεν έχει άλλους συγγενείς παρά μόνο την μαμά της. Δύο φορές την εβδομάδα η Μαίρη στο καροτσάκι κι εγώ την επισκεπτόμαστε στον ξενώνα ηλικιωμένων που μένει", δήλωσε ο πνευματικός της!

http://attikanea.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1639.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...