Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Προκλητική δήλωση Παπανδρέου σε φόρουμ στις ΗΠΑ «Στο διαβατήριό μου μετράει το Χάρβαρντ, όχι το Έλληνας πρωθυπουργός!»

σχόλιο Γ.Θ :  Αμετανόητος και στυγνός. Οδήγησε 3.500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία έως τώρα και η συνείδησή του είναι, λέει, καθαρή.
jeffrey: «Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε», είπε ο Γ.Α. Παπανδρέου αναφορικά με το Μνημόνιο και επιμένοντας στην ορθότητα της πολιτικής που ακολούθησε όσο ήταν πρωθυπουργός.

«Όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι. Για να αλλάξεις κάτι», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εμφανίστηκε τη Δευτέρα στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis.


Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε και μία προκλητική δήλωση αναφέροντας ότι στο τελωνείο δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα του Harvard που έχει μαζί του παρά για το διπλωματικό διαβατήριο, όπου αναφέρεται ότι είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας!


«Αν ζεις στην Ελλάδα σήμερα, μπορείς να νιώσεις τον πόνο, όμως είμαι αισιόδοξος» δήλωσε στο κοινό ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας: «Θα αποκτήσουμε μια ισχυρότερη Ελλάδα».


Επέμεινε μάλιστα πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μεμονωμένη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η κρίση στην ίδια την Ευρώπη. «Μερικές φορές βλέπουμε την Ελλάδα σαν τη φωτιά μέσα στην κουζίνα, αλλά αν δεις την Ευρώπη θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η φωτιά μέσα σε όλο το σπίτι... Όσα μέτρα κι αν πήραμε εμείς για το έλλειμμα, παρέμενε πρωταρχικά ένα πρόβλημα της Ευρώπης».


 Από Σπύρος Περλέγκας 
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...