Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

Πηγή atheatignosi 
«Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Βενέδικτος XVI, κάλεσε για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. 
Σε μια ομιλία που έγινε στο επισκοπικό Συμβούλιο για τη δικαιοσύνη και την ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την " κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με αντίστοιχη αρχή, "για να εξυπηρετήσει το" κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας ». Ως μέσο υπεράσπισης της παγκόσμιας ειρήνης και της δικαιοσύνης, το όραμα του Πάπα είναι η ίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, που δήθεν δεν πρόκειται να δημιουργηθεί μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνών σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους
πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές ».

Ο Πάπας αναφέρθηκε λέγοντας:



Το προτεινόμενο σώμα (παγκόσμια κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο.
Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."

http://atheatignosi.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html
http://www.kalyterotera.gr/2012/12/blog-post_9337.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...