Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πάντα ἐν σοφίᾳ ἐποίησας! Καλό μας ταξίδι...

Για τον Ουράνιο Πατέρα μας
είσαι πιο σημαντικός από όλα αυτά που θα δεις...

ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ! 4ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στο άλλοτε βασίλειό του, την Β'Αθηνών!


Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε...

Η υποκρισία των ΗΠΑ

Μπράβο!
Ένα κείμενο που ξεβρακώνει την αυτοκρατορία του κακού...

ΣΤΟ «ΛΑΪΚΟ» ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος (πρώην Ζακύνθου) και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το Ιράν θα κατασκευάσει πυρηνικό όπλο σε 12 μήνες!

Το Ιράν θα μπορούσε να κατασκευάσει πυρηνικό όπλο σε χρονικό διάστημα 12 μηνών σύμφωνα με τα λεγόμενα του αμερικανού υπουργού Άμυνας Λίον Πανέτα.

Θα χρειαστεί ωστόσο δύο έως τρία χρόνια για να βρεθεί ένας τρόπος προκειμένου να αναπτυχθεί το νέο όπλο.

Project Blue Beam - Σχέδιο Μπλε Ακτίνα.(βίντεο)

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών". Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.

Κι όμως, ο άνθρωπος αυτός, όχι μόνο δεν δικάστηκε για εσχάτη προδοσία, αλλά κυβέρνησε για άλλα επτά χρόνια!

Ρωσική απάντηση στην ομπρέλα των ΗΠΑ : Οχυρώνει με S-400 την Eυρασία

Image

Απάντηση στην αντιβαλλιστική ομπρέλα των ΗΠΑ επιχειρεί να δώσει η Ρωσία με την εγκατάσταση σε διάφορα σημεία του πλανήτη περιφερειακά των ρωσικής ομοσπονδίας ενός τεράστιου πλέγματος αντιαεροπορικών/αντιβαλλιστικών συστημάτων S-400 Triumf (SA-21 Growler κατά το ΝΑΤΟ).

Βάλτε επιτέλους φυλακή τους εγκληματίες πολιτικούς, τα αδέλφια και τις μητέρες τους που διασπάθισαν τα απόρρητα κονδύλια!


Δίωρη κατάθεση στον εισαγγελέα Σπ. Μουζακίτη
Φάκελο για τα «μυστικά κονδύλια» κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας
Δίωρη κατάθεση στον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για το θέμα των απορρήτων δαπανών.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η ώρα να διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι...
ΗΡΘΕ
Τώρα θα αποκαλυφθούν τα παλικάρια... Τώρα και οι ξεπουλημένοι...

ΡΩΣΙΑ: Κυβερνοπόλεμος, Ρωσική NSA, Νέες υψηλές τεχνολογίες

Την ανάγκη η Ρωσία να είναι προετοιμασμένη για κυβερνοεπιθέσεις και πόλεμο στο διάστημα εξέφρασε ο Α/ΓΕΕΘΑ των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Nikolai Makarov. Όπως δήλωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ της Ρωσίας οι πολεμικές επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια από την ξηρά την θάλασσα στο διαδίκτυο.
Ο κυβερνοπόλεμος πρόκειται να αναπτυχτεί τα επόμενα χρόνια και η Ρωσία πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό το νέο είδος πολέμου. Σύμφωνα με τον Ρώσο στρατηγό οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν τον περιορισμό του αριθμού των στρατιωτών

Γρήγορος τρόπος κοπής ξύλων!

ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ

Η αδικία θα του γίνει δόξα!

Η προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ δημιουργεί σοβαρά και μεγάλα προβλήματα και ερωτήματα.
Είναι άσχετο τ’ ότι υπουργοποιήθηκαν όλοι οι υπουργοί που αναμείχθηκαν στην υπόθεση Βατοπεδίου;
Γιατί, για πρώτη φορά από τη σύσταση του ελληνικού κράτους, έχουμε υφυπουργό Δικαιοσύνης.
Ο συγκεκριμένος υφυπουργός έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της μονής αρνητικά. Πώς μπορεί να είναι στη θέση αυτή;

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Φτιάξτε πετρέλαιο για το αυτοκίνητό σας...

 Από χρησιμοποιημένο φυτικό τηγανόλαδο!

Η απλή μέθοδος για τους θερμούς μήνες..
Κι όμως μπορούμε να κινούμε τα οχήματά μας με καύσιμο που παρασκευάζουμε οι ίδιοι, από τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα μας, πάμφθηνα και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε και την ατμόσφαιρα...δηλαδή οικολογικά!!

Για πάντα Έλληνες

Ήταν Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 1913. Η Κρήτη ολόκληρη γιόρταζε την επιστροφή της στο «σώμα» της Ελλάδας. Αιώνες σκλαβιάς, επαναστάσεις, ποταμοί αίματος, χιλιάδες άνθρωποι αυτοθυσία στο βωμό της ελευθερίας… Η ιστορία γύριζε σελίδα.

Η ανατριχιαστικά διαπλεκόμενη δομή της "φωλιάς του κτήνους"

«Άφησέ με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο M.A. Rothschild, επιφανές μέλος της...
ομώνυμης οικογένειας, η οποία ίδρυσε στα τέλη του 18ου αιώνα τα γνωστά τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Το περιοδικό «Crash» δημοσιεύει ένα γράφημα του 2009, που αναδημοσιεύουμε από το newsbeast.gr και το οποίο περιγράφει τη διαπλεκόμενη δομή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, της περίφημης «φωλιάς του κτήνους», όπως την αποκαλούν.

Τα τελευταία λόγια του Χριστόδουλου και η συγγνώμη του Αλαβάνου

Ανάρπαστο το Crash... Δεν υπάρχει πλέον ούτε για δείγμα
Μπράβο στο Γιώργο Τράγκα
Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ο στενός συνεργάτης του Σωτήρης Τζούμας αποκάλυψε το περιεχόμενο των συνομιλιών του μακαριστού ιεράρχη με τους πολιτικούς αρχηγούς στις κατ' ιδίαν συναντήσεις τους, λίγο πριν φύγει απ' τη ζωή.
Οι συνομιλίες δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Crash και πιο συγκινητικές φαίνονται οι συνομιλίες που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Αλαβάνο, στις δύο συναντήσεις τους στο Αρεταίειο και την οικία του Αρχιεπισκόπου στο Ψυχικό.

Tο χαμένο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)


Το ντοκυμανταίρ καταγράφει την αποκάλυψη του λιμανιού της Κωνσταντινούπολης στο Γενίκαπί, στα νότιας της ιστορικής χερσονήσου όπου ήταν κτισμένη στην αρχαιότητα η αποικία των Μεγαρέων, ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ.

Η αρχαιολογική σκαπάνη φέρει επίσης στο φως δεκάδες ναυαγισμένα πλοία, τμήμα των τειχών του Μεγάλου Κωνσταντίνου αλλά και άλλα τεκμήρια θαμμένα στη λάσπη 17 αιώνων.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η Μεγαλυτερη Συγκέντρωση που έγινε ποτέ... ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

1.000.000 Έλληνες

Αγίου Εφραίμ του Σύρου για τον αντίχριστο: ...ίνα όταν τις μη έχων φαγητά, αναγκασθή να λάβη την σφραγίδα εκείνου.

Κατά τον καιρόν δε εκείνον, όταν έλθη ο Δράκων, δεν υπάρχει άνεσις επί της γής, αλλά θλίψις μεγάλη, ταραχή και σύγχυσις, θάνατοι και πείνα εις πάντα τα πέρατα, διότι θα γίνουν κατά τόπους λιμοί, σεισμοί και θάνατοι διάφοροι επί της γής. Γενναία θα είναι η ψυχή, η οποία θα δυνηθή να κρατήση εαυτήν απηλλαγμένην από τα σκάνδαλα αυτά. Διότι εάν ευρεθή άνθρωπος ν' αδιαφορή ολίγον, εύκολα πολιορκείται και γίνεται αιχμάλωτος του Δράκοντος του πονηρού και δολίου, και ο τιούτος ευρίσκεται ασυγχώρητος εις την κρισιν, διότι επίστευσεν εις τον Τύραννον εκουσίως.

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο δοσίλογος Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!

Οσο προχωράει η σήψη του πολιτικού πτώματος του ΠΑΣΟΚ, τόσο μεγαλύτερη είναι η βρώμα που αναδύεται! Οσοι έχετε διαβάσει το ιστορικό μου πόνημα "Απο τον Εφιάλτη των Θεμοπυλών στον Παπακωνσταντίνου του Μνημονίου (Μέρος Δ΄ "Ανδρέας Παπανδρέου"), ίσως και να νομίσατε οτι τα στοιχεία που είχα παραθέσει για την προδοσία του ανδρέα Παπανδρέου και τις σχέσεις του με τη CIA ενδεχομένως και να.....

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου


«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…»

Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου, ενός ...

ΗΠΑ: Συγκεντρώνουν τεράστιες δυνάμεις αθόρυβα στον Ινδικό - Ίδια εικόνα με το 2003

 Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων παρατηρείται στα δύο νησιά Socotra και Masirah συγκέντρωση η οποία φτάνει στα επίπεδα του 2003 όταν οι ΗΠΑ είχαν εισβάλει στο Ιράκ, και αναμένεται να έχει κορυφωθεί μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
ο νησί Socotra βρίσκεται στο ομώνυμο αρχιπέλαγος του Socotra –επίσης γνωστό και ως Soqotra- και είναι το μεγαλύτερο νησιά του συμπλέγματος που αποτελείται από 4 νησιά. Βρίσκεται περί τα 240 χλμ. από το Κέρας της Αφρικής και 380 χλμ. νότια από την Αραβική Χερσόνησο.
Το δεύτερο νησί Masirah βρίσκεται 95 χλμ. από την ανατολική ακτή του Ομάν έσχει πλάτος περί τα 14 χλμ. και έκταση 649 τ. χλμ.

Ελεύθερη Ενέργεια: Howard Johnson μαγνητικός κινητήρας.


Περιοδικό Science & Mechanics  (Spring 1980)
"Amazing Magnet-Powered Motor"
"Εμείς δεν χορηγούμε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την αέναη κίνηση μηχανών", δήλωσαν οι εξεταστές στο ΓραφείοΕυρεσιτεχνιών των ΗΠΑ.
Δεν θα λειτουργήσει επειδή παραβιάζει το νόμο της διατήρησης της ενέργειας», είπε ο ένας φυσικός μετά τον άλλον.
Αλλά επειδή, ο εφευρέτης Howard Johnson δεν είναι το είδος του ανθρώπου που εκφοβίζεται μπόρεσε και πήρε στις ΗΠΑ το Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με Αρ.4151431 το οποίο περιγράφει πώς είναι δυνατόν να παράγεικινητήρια δύναμη, όπως και σε μια μηχανή, χρησιμοποιώντας μόνο την ενέργεια που περιέχεται στα άτομαμόνιμων μαγνητών. Ο Johnson έχει ανακαλύψει πώς να κατασκευάσουμε κινητήρες που λειτουργούν χωρίςτην εισροή ηλεκτρικής ενέργειας ή κάθε άλλου είδους εξωτερική ενέργεια!

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

"Αγοράζετε ένα κομμάτι κρέας. Το κομμάτι αυτό είναι ένα στέρεο πράγμα. Όσο και αν το πατήσεις από εδώ, ή από κει, θα διατηρήσει το σχήμα του.

Όταν όμως αυτό το κομμάτι κρέας το βάλεις μέσα στη μηχανή του κιμά, από κάτω τι βγαίνει; Βγαίνει κιμάς. Και τον κιμά τον πιάνεις στο χέρι σου και τον πλάθεις, τον κάνεις όπως θέλεις, τον κάνεις σουτζούκι, τον κάνεις κεφτέ..... Τι προτιμάτε να είστε; Κρέας ή κιμάς; Μην αφήσετε να σας κάνουν κιμά......" 


(Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αναφερόμενος στην παγκοσμιοποίηση)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Όταν θα διαβάζονται οι γραμμές αυτές εγώ δεν θα ευρίσκομαι πλέον εις αυτήν την ζωήν

Ο τελευταίος αποχαιρετιστήριος λόγος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. 1ο μέρος
 
«Αδελφοί μου αγαπητοί, μη μου επιλάθεσθε όταν υμνείτε τον Κύριον, αλλά μνήσθητέ μου του πόθου και της αγάπης και ικετεύσατε τον Θεόν, ίνα με αναπαύση μετά των δικαίων ο Κύριος».

Όταν θα διαβάζονται οι γραμμές αυτές εγώ δεν θα ευρίσκομαι πλέον εις αυτήν την ζωήν. Η ελπίς μου είναι ότι θα ευρίσκομαι εις το έλεος του Κυρίου.
Δεν έχω τίποτε άλλο βέβαιον παρά μόνον την ελπίδα εις τον Κύριον. Δεν μου απομένει τίποτε άλλο παρά μόνον η αίτησις ο Κύριος να δείξει  επιείκεια εις την κρίσιν Του και να με συγχωρέσει.

Τα τελευταία λόγια του μακαριστού Χριστόδουλου

Ο τελευταίος αποχαιρετιστήριος λόγος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. 2ο μέρος


Πριν κλείσω τα μάτια μου, όσον έχω ακόμη πλήρεις τας αισθήσεις μου, εις όλους αφήνω την ευχή μου από τα βάθη της καρδιάς μου.
Και εις εκείνους που ως Μητροπολίτης Δημητριάδος εποίμανα και εδίδαξα επί 24 ολόκληρα χρόνια, και εις το αγαπητό μου ποίμνιο των Αθηνών που επί 10 έτη εποίμανα, και προς όλους τους Έλληνας, εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδος.
Ιδικός σας πατέρας ήμουν τέκνα μου αγαπητά, και με καθοδηγούσεν η πίστις ότι έχω την ευθύνην σας. Προς σας, λοιπόν, απευθύνω τας τελευταίας μου ευχάς.
Το γνωρίζετε ότι σας έδωσα όλην μου την αγάπην. Εδίψησεν η ψυχή μου την σωτηρίαν σας. Η βαθυτάτη πίστις μου ότι προσεύχομαι εις Κύριον για σας, υπήρξεν η μόνη πηγή από την οποία αντλούσα τας δυνάμεις μου.

Το Βατικανό ανοίγει μυστικά αρχεία αιώνων!


Εκατοντάδες από τα πιο σημαντικά έγγραφα των μυστικών αρχείων του Βατικανού θα εκτεθούν για πρώτη – και, ίσως, για τελευταία- φορά στο κοινό της Ρώμης.
Πρόκειται για μυστικά έγγραφα που φυλάσσονται περισσότερο από μία χιλιετία και σχετίζονται με πολλά και σημαντικά ιστορικά πρόσωπα και οργανώσεις, όπως οι Ναΐτες, Ο Γκαλιλέο Γκαλιλέι, ο Μάρτιν Λούθερ, ο Λουδοβίκος ο 8ος κλπ.
Τα έγγραφα φυλάσσονται σε κλιματιζόμενα δωμάτια στο Βατικανό Αποστολικό Παλάτι, του οποίου τα ράφια έχουν συνολικό μήκος 80 χιλιομέτρων. Μερικά από αυτά είναι κρυμμένα στα βαρέως τύπου καταφύγια, δεκάδες μέτρα μέσα στη γη.

Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ:ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΝΩ...

Τέλος το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ - Το νέο υπερ-όπλο ΑΚ-12 υποψήφιο για τις ΕΕΔ! (βίντεο)



Tέλος παραγωγής για το διασημότερο όπλο όλων των εποχών, το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και τα παράγωγά του, το ΑΚ-74 και το "καραμπινάκι του", αλλά ο διάδοχός του το ΑΚ-12 που παρουσιάστηλε σήμερα από τον ίδο τον Ρώσο πρόεδρο Ν.Μεντβέντεφ υπόσχεται να είναι το ίδιο φονικό, το ίδιο απλό στην χρήση, πιο εύχρηστο, με μεγαλύτερη ακρίβεια, πιο ελαφρύ και ...

Πολλά σήμερα θα ήταν διαφορετικά αν ζούσε...

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα εκείνη που ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρός ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ παρέδωσε την αγαθή ψυχή του στα χέρια του Θεού.Τέσσερα χρόνια με την απουσία του αισθητή και την ανάμνηση της μεγάλης προσωπικότητάς του ακόμη μεγαλύτερη.Δεν έζησε να δει την πορεία της Χώρας  μας ,την πορεία της Ελλάδος,που την αγάπησε και την υπηρέτησε όπως αγάπησε και διακόνησε την αγία του Χριστού Εκκλησία.

Μαζικές απολύσεις στελεχών των Ε.Δ. ζήτησε η τρόϊκα για να δώσει το νέο δάνειο!


Στην "καρδιά" κτυπάει πλέον η τρόϊκα την ασφάλεια της χώρας, εσωτερική και εξωτερική, ζητώντας για πρώτη φορά ευθέως από την κυβέρνηση Παπαδήμου και προκειμένου να εγκρίνει το νέο δανειακό πακέτο, μαζικές απολύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων! Δηλαδή των ΕΠΟΠ που στελεχώνουν τις μονάδες πλέον ευαίσθητες μονάδες, όπως των αντιαεροπορικών όπλων, των τεθωρακισμένων, των ειδικών δυνάμεων κλπ!

Βρυχάται το Κρητικό Πέλαγος

 Προοίμιο του μεγάλου σεισμού στην Ανατολική Μεσόγειο;

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση στη Κρήτη, στο πόδι όλο το νησί
Έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι δύο "δίδυμες" σεισμικές δονήσεις που αναστάτωσαν την Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο. Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης κ.Φίλιππος Βαλλιανάτος "εξετάζουμε επισταμένα την σχέση ανάμεσα στους δύο σεισμούς και τις φυσικές διεργασίες που τους συνδέουν".

Πατριάρχης Μόσχας: "Κάνουμε έρανο για την Ελλάδα"!


"Έδωσα την ευλογία μου, να μαζευτούν χρήματα στους Ναούς της Ρωσικής Εκκλησίας, για την ενίσχυση των Ελλήνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την κρίση". Με αυτή την φράση ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος ανήγγειλε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ότι μετά την οικονομική βοήθεια που δόθηκε μέσω του ηγούμενου Εφραίμ, από τις εθελούσιες προσφορές των πιστώμ κατά την μεταφορά της Άγιας Ζώνης, η Ρωσική εκκλησία θα σταθεί για άλλη μια φορά δίπλα στους Έλληνες πιστούς με έμπρακτο τρόπο.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αρμαγεδών μπορεί να ξεκινήσει από μιά σύγκρουση στο Ιράν!!!!

 Και μετά κάποιοι λένε ότι ο Κίσσινγκερ δεν μπορεί να είπε για παγκόσμιους πολέμους, πείνα.... και παγκόσμια κυβέρνηση!!!!
Ο Θεός να βάλει το χέρι του κι όλοι αυτοί να κάνουν λάθος....

Χτίζοντας τον 3ο παγκόσμιο -Η Ρωσία λέει ότι δεν φοβάται τις ΗΠΑ και θα χτυπήσει αν πάνε σε πόλεμο με το Ιράν.

Πούτιν: Κίνδυνος διαμελισμός της Ρωσίας από τον εθνικισμό των μειονοτήτων


Σε άρθρο του στην Nezavisimaya Gazeta ο νυν πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας επισημαίνει τον κίνδυνο από τον εθνικισμό των μειονοτήτων, σε μία περίοδο που η Δύση ανατρέπει μία σειρά από καθεστώτα χρησιμοποιώντας μειονότητες, εθνικές ή θρησκευτικές, στην Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Όταν θα μας «πιάσουν» τα μέτρα θα είναι αργά!

Είδα χθες μία φίλη που όταν ο γέροντας της Αριζόνα ήταν στην ακόμη Ελλάδα, υπήρξε πνευματικό του παιδί και διατηρεί ακόμη διατηρεί επαφές με το περιβάλλον του. 
Αυτή λοιπόν μου είπε πως τούτον τον καιρό ο γέρο Εφραίμ είναι έγκλειστος και προσεύχεται για τον κόσμο που "δεν πάει καλά".
Θυμήθηκα πως κάτι σχετικό είχα διαβάσει το Φθινόπωρο και πράγματι βρήκα το άρθρο, στην ιστοσελίδα Γέρων Εφραίμ-Arizona USA:

"Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα".

Ένα χρόνο ζωής δίνουν στο Τσάβες!

 ένας χρόνος ζωής και για την πατρίδα του...
 Αυτή είναι η νέα τάξη αδέρφια...  εκδικητική και σατανική.
Σκοτώνει, δολοφονεί, συκοφαντεί, φυλακίζει...
με την τεχνολογία, τα μμε, το άπειρο χρήμα και κυρίως την κάτωθεν βοήθεια, πιστεύει ότι θα μας κυριαρχήσει...
όμως δυστυχώς για αυτούς
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ

Ψήφισμα βουλευτών της Αγ. Πετρούπολης για Ηγούμενο Εφραίμ

Χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, βουλευτές της Νομοθετικής συνέλευσης της Αγίας Πετρούπολης ψήφισαν υπέρ του διαγγέλματος προς τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Σεργκεϊ Λαβρώφ, για την υποστήριξη του προφυλακισμένου Ηγουμένου Εφραίμ.
Να αναφερθεί ότι ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ παραμένει από τις 28 Δεκεμβρίου 2011 προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Οι βουλευτές πιστεύουν ότι η έκκληση προς τον Υπουργό Εξωτερικών , θα συμβάλει ώστε να ληφθούν μέτρα διπλωματικών συνομιλιών με την Κυβέρνηση της Ελλάδος.

ΚΑΖΑΚΗΣ ALERT!:ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ




Το Ισραήλ επιθυμεί να μπει στην ΕΕ





Το Ισραήλ θα πρέπει να γίνει μέρος της ενωμένης Ευρώπης. Η γνώμη αυτή εκφράστηκε  από τον επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν (Avigdor Liberman) στη Διεθνή Διάσκεψη, οι εργασίες τη οποίας άρχισαν στη Βιέννη με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

5ο κόμμα το πασοκ!

ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ...

Έτοιμο και το ερώτημα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας

 Θα κυματίσει ελεύθερος ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα;
Θα πιάσει τόπο η θυσία του Braveheart;
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ...
Τόσες χώρες χώρισε και διχοτόμησε η Αγγλία... Δεν είναι μόνο η Κύπρος μας.
Άντε τώρα να το πλήρωσει με το ίδιο νόμισμα...
Εύχομαι να ανεξαρτητοποιηθεί και η Ουαλία...


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!

Άραγε θα μπορούσε να το κάνει κάποια Ελληνίδα μάνα;
Γιατί όσο βελτιώνεται το βιοτικό μας επίπεδο τόσο χάνουμε την ανθρωπιά μας! Η κυρία της φωτογραφίας θηλάζει το κατσικάκι, γιατί ξέρει ίσως ότι μόλις κοπεί το γάλα της η ζωή του παιδιού της θα εξαρτάται από το κατσικάκι!


Χαμός για τον π.Εφραίμ - "Εξομολογητήριο" ο...Κορυδαλλός

Ο πιο περιζήτητος και προνομιούχος κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού εξομολογεί τους πιστούς που τον επισκέπτονται από όλη την Ελλάδα.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΦΡΑΙΜ

Το Newsit επικοινώνησε με το θυρωρείο των φυλακών για να μάθει ποια είναι η διαδικασία που...
πρέπει να ακολουθήσει κάποιος που θέλει να επισκεφθεί τον μοναχό Εφραίμ.

Πουλάει ελληνικό ελαιόλαδο με τιμή 82 Ευρώ το κιλό!!!


Ο Ελληνας που έβαλε το ελαιόλαδο στις βιτρίνες του «Harrods»Με πτυχίο Νομικής και προϋπηρεσία σε διαφημιστική ως copy writer, ο Γιώργος Κολιόπουλος έγινε ο επιχειρηματίας που είδε το ελληνικό λάδι ως τον «υγρό χρυσό» και εισέβαλε στις αγορές του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, του Αμπου Ντάμπι, αλλά και στις πανάκριβες βιτρίνες του λονδρέζικου πολυκαταστήματος «Harrods». Το «λ» ή «Lambda», όπως ονομάζεται το ελαιόλαδο πολυτελείας, πήρε το όνομά του από το αρχικό γράμμα της λέξης «λάδι» και τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα πανίσχυρο brand name, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια του κ. Κολιόπουλου να δημιουργήσει ένα προϊόν πολυτελείας σε πανάκριβο gift box, το οποίο θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ


Αποκάλυψη ή διαβολική παγίδα;
Καλύτερα να είμαστε πάντα καχύποπτοι και επιφυλακτικοί για να μην πλανηθούμε.
Αν δεν είναι πλάνη το παρακάτω βίντεο, ίσως να έχει σχέση με την ανάρτηση:

ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;

Δείτε το βίντεο...

Αγία Σοφία: Εκκλησία, τζαμί, ή μουσείο;

PDF
agia-sofia-660_0
Και ποιός Έλληνας δεν ξέρει τον ναό της Αγίας Σοφίας; Ο ναός χτισμένος από το 360, υπήρξε σύμβολο της οικουμενικότητας του Ελληνισμού για σχεδόν μιάμιση χιλιετία, ενσαρκώνοντας πολλές φορές σε δύσκολες περιόδους την ελπίδα αλλά και τους στόχους του Γένους μας.
Η ιστορία του δεν ξεκινά από τον 537 και την φράση του Ιουστινιανού, «Δόξα τω Θεώ τω καταξιώσαντί με τοιούτον έργον επιτελέσαι. Νενίκηκά σε, Σολομών!», αλλά από το 360, όπου μετά τα εγκαίνια της νέας πρωτεύουσας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Νέας Ρώμης (στα επόμενα χρόνια λόγω του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ονομάστηκε Κωνσταντινούπολις), χτίστηκε και η πρώτη Αγία Σοφία επί της αυτοκρατορίας του Κωνσταντίου Β'.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...