Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Για νέα Ίμια κάνουν λόγο οι Αμερικάνοι... για κρίση μιλάνε οι Τούρκοι

...και ζητάνε από τον Σαμαρά να πάει σε εκλογές!
Αν εξαιρέσει κανείς τα (τουριστικά) ταξίδια του Σαμαρά στην Γερμανία από τηγανίτα τίποτα. 
Κι όχι μόνο αυτό αλλά η “γερμανική διαπλοκή” κρατάει την χώρα αιχμάλωτη με τον κίνδυνο να υποστούμε νέες εθνικές τραγωδίες. 
Οι Αμερικανοί είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση Σαμαρά και η αμερικανοκίνητη  αντίδραση της Τουρκίας και της Λιβύης μπροστά στο ενδεχόμενο χάραξης ελληνικής ΑΟΖ είναι χαρακτηριστικές.
Παπούλιας και Σαμαράς οδηγούν την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς διατηρώντας στο εσωτερικό
ανέγγιχτη την “γερμανόφωνη” διαπλοκή ενώ η κυβέρνηση δεν κάνει το παραμικρό για ναμεταρρυθμίσει το κρατικοδίαιτο παρακράτος και να απαλλάξει την χώρα από τους ολιγάρχες.
Το μήνυμα των Αμερικανών στον Σαμαρά πριν μερικές μέρες ήταν ξεκάθαρο:
-Kάνε εκλογές και πήγαινε στο καλό, διαφορετικά ετοιμάσου για νέα Ίμια...
Σας θυμίζουμε ότι και τα Ίμια προέκυψαν από το πουθενά όταν ο πολυδανεισμένος λαός μας απολάμβανε την ψευδοχλιδή του lifestyle. Τα πράγματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού η για την ακρίβεια στο έλεος των συμμοριών της διαπλοκής...

"Πάμε για κρίση" λένε οι Τούρκοι

«Ο χάρτης αυτός θα προκαλέσει κρίση» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας η οποία παρουσιάζει το σχέδιο της Ελλάδας για να ανακηρύξει τη δική της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).
«Η Ελλάδα ισχυρίζεται πως έχει δικαιώματα σε μεγάλο μέρος της ανατολικής Μεσογείου λόγω του Καστελόριζου το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1300 μέτρων από την Τουρκία» γράφει η Vatan που δείχνει τον ειρωνικό τρόπο σκέψης και την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας.
«Με την ίδια σκέψη η Ελλάδα χωρίζει για τον εαυτό της το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου» γράφει η εφημερίδα που αναφέρει πως η Άγκυρα αντιδρά στα σχέδια αυτά και τονίζει πως σε περίπτωση που η Αθήνα εφαρμόσει τα σχέδια της κάποια κρίση ανάμεσα στις δυο χώρες θα είναι αναπόφευκτη.
Από το Ας μιλήσουμε επιτέλους http://kostasxan.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6385.html

http://www.kalyterotera.gr/2013/01/blog-post_5635.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...