Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αν ο Πούτιν κάνει το λάθος...


σχόλιο Γ.Θ : Υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται γιατί δεν αντιδρά ο Πούτιν και γιατί δεν επιβάλει την ένωση των ρωσόφωνων περιοχών ξεχνώντας όμως ότι...
η Ρωσία είναι μόνη εναντίον όλων με την σιωνιστική αυτοκρατορία να έχει ήδη ταπεινωθεί σε Συρία και Κριμαία και να μην ανέχεται άλλη υποχώρηση.
Ο Μεγάλος στόχος της αντίχριστης τάξης πραγμάτων είναι η Ρωσία. Αν ο Πούτιν κάνει το λάθος και δώσει την αφορμή στην αντίχριστες δυνάμεις να επέμβουν, αυτές δεν θα διστάσουν ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουν ολόκληρες χώρες. Οι αντίχριστοι εξάλλου δεν έχουν πατρίδα.
Σήμερα έχουν την έδρα τους στην Νέα Υόρκη, αύριο οπουδήποτε υπάρχει το σάπιο πνεύμα του δυτικού πολιτισμού.
Το αν αγαπά ο Πούτιν την Πατρίδα του το έχει αποδείξει με πράξεις και είναι πασιφανές σε όλους.
Το αν τον παίρνει να προχωρήσει σε ένα παγκόσμιο πόλεμο σήμερα και να βγει νικητής ή να χάσει η Πατρίδα του όλα όσα με κόπο έχτισε μετά την γκρεμισμένη Ρωσία του Γιέλτσιν, το γνωρίζει καλά και αυτός και οι εχθροί του.
Τα σκήπτρα της υπερδύναμης τα κρατάνε ακόμα οι αμερικανοσιωνιστές και οι όπου γης υποτελείς τους, που όμως βλέπουν ότι μέρα με την μέρα το Ρωσο Κινεζικό αντίπαλο δέος δυναμώνει και ενισχύεται. Για το λόγο αυτό οι αντίχριστοι της νέας τάξης βιάζονται και επισπεύδουν τις κινήσεις τους προκειμένου να εξουδετερώσουν όλους τους εμπορικούς συμμάχους της Ρωσίας (στρατιωτικούς έχει μόνο την Κίνα).
Βιάζονται και πιέζουν με ψευτοεπαναστάσεις (βλέπε Strategy Game ΕΔΩ). Συνεργάζονται με δαιμονισμένους ισλαμιστές και βρικόλακες ναζί, που επέστρεψαν για νεα αιματοκυλίσματα και εδράζονται για το πως θα ξεμπερδέψουν με τον μισητό τους εχθρό, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο της Ρωσικής ιστορίας αποφασισμένος να μετατρέψει την διαλυμένη και χρεοκοπημένη χώρα του σε Ρωσική Βυζαντινή Αυτοκρατορία.
Το ότι ο Πούτιν δεν κάνει το λάθος να επέμβει στην Ουκρανία και να φερθεί παρορμητικά θα παρεξηγηθεί και παρερμηνευθεί από κάποιους, που αφενός δεν γνωρίζουν από πολιτική και αφετέρου δεν έχουν την διορατικότητα να δουν μπροστά.
Η μη επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία δεν είναι λόγω προδοσίας λοιπόν, αλλά λόγω γνώσης στο ότι αν επέμβει τα έχασε όλα.
Κάτι παρόμοιο συνέβει και στην περίπτωση των Ποντίων και των Κυπρίων αδελφών μας, που ονειρεύτηκαν την πολυπόθητη ένωση με την μητέρα Ελλάδα και είδαν τους αρχηγούς Ελλάδας και Κύπρου αντίστοιχα να διστάζουν και να μην πράττουν τα αναμενόμενα.
Όποιος διαβάζει την επικαιρότητα με βάση την επαναληπτικότητα της ιστορίας και την ιστορία χωρίς πάθη και παρωπίδες, θα καταλάβει αυτά που δεν φαίνονται και θα δει το παρασκήνιο πεντακάθαρα.
Το έχουμε ξαναπεί ότι το μεγάλο όπλο του Πούτιν και της Ρωσίας είναι ο Χριστός και οι προσευχές μας.
Οι του Άθω Πατέρες δεν το ξεχνάνε αυτό και προσεύχονται υπέρ του Ορθοδόξου ημών Γένους των Χριστιανών.
Εμείς;


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...