Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Εγκαίνια περιπτέρου των αναρχοφονιάδων στα Εξάρχεια – Καμία αντίδραση από τις αρχές

σχόλιο Γ.Θ : Όλοι ξέρουμε τι θα γινόταν αν άλλες ομάδες πολιτών τολμούσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο ακόμα και στην πιο απόμακρη περιοχή της πόλης...
Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι η δύναμη του αναρχοφασισταριού είναι το κράτος και τα αφεντικά των δοσίλογων της βουλής



Για τις 5 το απόγευμα της Τρίτης έχουν προγραμματιστεί τα «εγκαίνια» του «πολιτικού περιπτέρου» που έστησαν κάτω από τη μύτη των αρχών αναρχικοί στην πλατεία Εξαρχείων την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό αναφέρεται στην ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου που υπογράφει η «συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων».

Το κοντέινερ που στήθηκε το Σάββατο 10 Απριλίου από αναρχικούς θα λειτουργεί, όπως λένε, ως «περίπτερο» ενημέρωσης «ενάντια στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κοινωνικό κανιβαλισμό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι έχουν περάσει 8 ημέρες από τη δημοσιοποίηση της κίνησης αυτής ουδείς από την κυβέρνηση και το αρμόδειο υπουργείο έχει αντιδράσει αν και το κοντέινερ τοποθετήθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας, δίχως να υπάρξει κανένας περιορισμός, άδεια ή ενόχληση για τα άτομα που συμμετείχαν στην «επιχείρηση».


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...