Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Λήμνος με παράθυρο στον θρυλικό Άθωνα

Αν και η Λήμνος χαρακτηρίζεται σαν ένα νησί για ξεκούραση και χαλάρωση, δεν λείπουν τα σημεία έντασης και διασκέδασης. Η μέρα σας θα ξεκινήσει με μια βόλτα για καφέ τόσο στην παραδοσιακή αγορά, όσο και στον νεανικό...



Ρωμεϊκο γιαλό.Στην συνέχεια σίγουρα στα 600 χιλιόμετρα αμμώδους ακτογραμμής θα βρείτε την ιδανική παραλία που σας ταιριάζει.

Ξεκινώντας από τις prive πολύ μικρές και απόλυτα φυσικές παραλίες και καταλήγοντας στις μεγάλες οργανωμένες παραλίες, απολαμβάνοντας ήλιο και θαλάσσια σπορ με ή και χωρίς vibes.



Εδώ μόλις αρχίζει η άλλη Λήμνος, όπου από τα δυτικά της θα απολαύσετε ένα μοναδικό χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα, έχοντας ως κορώνα το Άγιο Όρος του Άθω.



Δεκάδες ταβερνάκια, θα σας προσφέρουν ίσως για πολλούς την ξεχασμένη γεύση του κρασιού της σαλάτας των θαλασσινών και των ντόπιων κρεατικών, είτε σε ένα πιο επίσημο εστιατόριο είτε ακόμα και στην λαδόκολλα.



Είναι ίσως από τα μοναδικά νησιά, που μπορείτε να επιλέξετε πως θα συνεχίσει η νύχτα σας, είτε με ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια είτε σε πολύ προσεγμένους χώρους διασκέδασης.

Για όσους δεν ξέρουν την διασκέδαση της Λήμνου έχουμε να σας πούμε ότι εδώ περνάμε πολύ καλά!

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει δυναμικά εδώ στην Λήμνο.



Ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που καλύπτουν ενα ευρή φάσμα ψυχαγωγίας.



Λήμνος, ένα νησί στην άκρη του Βόρειου Αιγαίου μια πεταλούδα με εκατομμύρια κρυμμένα μυστικά, που σας προσκαλεί και σας προκαλεί να τα ανακαλύψετε.



Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...