Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Χρήση ρωσικών οπλικών συστημάτων στη Κούβα προκάλεσε «βιολογικά προβλήματα» σε Καναδούς και Αμερικανούς διπλωμάτες!

Χρήση ρωσικών μυστικών οπλικών συστημάτων ήχου φέρεται ότι έχουμε στην Κούβα , μια ανάσα από την αμερικανική επικράτεια θέτοντας σε ύψιστο συναγερμό τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Εικόνες και πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει προ μηνών έδειχναν την μεταφορά ρωσικών οπλικών συστημάτων στη Κούβα. Φαίνεται όμως ότι γίνεται χρήση τους εδώ και καιρό κάτω από τη «μύτη» των ΗΠΑ.

Δεν έχει ξανασυμβεί στα παγκόσμια χρονικά ενώ οι ΗΠΑ και οι μυστικές τους υπηρεσίες πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο. Ειδικά για τη φύση του όπλου που το προκάλεσε…

Το State Department δήλωσε ότι δεν είναι σαφές τι έχει προκαλέσει τα προβλήματα στην υγεία των διπλωματών, κάνοντας λόγο για «ποικιλία συμπτωμάτων», ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει ότι βασικά έχασαν την ακοή τους, καθώς οι συσκευές αυτές εκπέμπουν ήχους που δεν συνειδητοποιεί ο άνθρωπος και μπορεί να προκαλέσουν από μικρά συμπτώματα, μέχρι πολύ σοβαρά προβλήματα!

Η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι ένας καναδός διπλωμάτης στην Κούβα είχε σοβαρά προβλήματα απώλειας ακοής.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι μια ομάδα Αμερικανών διπλωματών στην Αβάνα υπέστη τα ίδια σοβαρά προβλήματα. Oι αξιωματούχοι των ΗΠΑ πιστεύουν ότι προκλήθηκε από μια προηγμένη ηχητική συσκευή…ρωσικής προέλευσης , αναφέρει δημοσίευμα.

Οι αμερικανικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι η ρωσική στρατιωτική κατασκοπευτική δράση της βάσης SIGINT στην Κούβα , στην οποία καταγράφονται όλες οι κινήσεις των αμερικανικών δυνάμεων συλλέγοντας πληροφορίες από συσκευές που εκπέμπουν όλων των ειδών τα σήματα ….προκάλεσε ενδεχομένως την απώλεια ακοής , η οποία εκτιμάται ότι θα είναι προσωρινή.

«Η Μόσχα έχει δημιουργήσει μεγάλης εμβέλειας στρατιωτική βάση στην Κούβα για να απαντήσει στις αμερικανικές κινήσεις στην Ευρώπη» ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Nikolay Pankov, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι ήδη έχει ξεκινήσει η μεταφορά άλλων οπλικών συστημάτων στην Κούβα.

Στην βάση υπάρχει ήδη ένα μεγάλο ραντάρ που έχει εγκατασταθεί στην Κούβα ενώ υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν μεταφερθεί και άκρως μυστικά όπλα κατά των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τεχνολογίες γνωστές ως όπλα DEW (directed-energy weapon- όπλα στοχευμένης ενέργειας) βιολογικά όπλα, όπλα μικροκυμάτων, Sonic όπλα, Infrasonic όπλα, Infra-ηχητικά όπλα, Psychotronic / ψυχοτρόπων όπλα, Nano Technology, Active Denial Τεχνολογίας, λιγότερο θανατηφόρα / μη θανατηφόρα όπλα – οι τεχνολογίες αυτές μπορούν να δημιουργήσουν…

ΨΕΥΔΗ συμπτώματα οποιουδήποτε τύπου όπως …

κάκωση

ασθένεια

ψυχική ασθένεια

Και ΑΛΗΘΙΝΑ όπως…

καρκίνος

ανεπάρκεια οργάνων – αποβολή εμβρύου

αυτοκτονία

απώλεια ακοής

Η χρήση των τεχνολογιών αυτών είναι γνωστά για:

έλεγχο συμπεριφοράς

αλλαγή διάθεσης

αλλοίωση και έλεγχος του νου

εγκεφαλικός εγκλωβισμός

εγχώρια τρομοκρατία / βασανιστήρια

ηλεκτρονικό βασανισμό / παρενόχληση

ηλεκτρονική τρομοκρατία

Η εκπρόσωπος του Global Affairs Canada, Brianne Maxwell, δήλωσε ότι καναδοί αξιωματούχοι «βίωσαν ασυνήθιστα συμπτώματα που επηρέασαν το διπλωματικό προσωπικό του Καναδά και των ΗΠΑ και τις οικογένειές τους στην Αβάνα.

Η κυβέρνηση εργάζεται ενεργά συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών και κουβανικών αρχών για να εξακριβωθούν τα αίτια‘‘ καταλήγει η ανακοίνωση .

Η Maxwell πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι δεν έχουν κανένα λόγο να πιστεύουν ότι οι Καναδοί τουρίστες και οι άλλοι επισκέπτες ενδέχεται να επηρεαστούν.

Ο Καναδάς βοήθησε τη διεξαγωγή συνομιλιών μεταξύ της Κούβας και των Ηνωμένων Πολιτειών που οδήγησαν στην αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων.

Το φθινόπωρο του 2016, Αμερικανοί διπλωμάτες ανέφεραν ανεξήγητες απώλειες ακοής σύμφωνα με αξιωματούχους με γνώση της διερεύνησης της υπόθεσης.

Πολλοί από τους διπλωμάτες ξαναπήγαν στην αμερικανική πρεσβεία στο πλαίσιο της αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με την Κούβα.

Ορισμένα από τα συμπτώματα των διπλωματών των ΗΠΑ ήταν τόσο σοβαρά που αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την παραμονή τους νωρίς και να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισαν αξιωματούχοι.

Μετά από μήνες έρευνας, οι ειδικοί υπάλληλοι των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι διπλωμάτες είχαν δεχθεί επίθεση με προηγμένο ηχητικό όπλο που λειτουργούσε έξω από το εύρος του ηχητικού ήχου και είχε αναπτυχθεί είτε μέσα είτε έξω από τις κατοικίες τους.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η συσκευή ήταν όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε σκόπιμη επίθεση ή είχε κάποιο άλλο σκοπό.

Οι υπάλληλοι των ΗΠΑ δεν είχαν εξουσιοδοτηθεί να συζητήσουν δημόσια την έρευνα και να μιλήσουν υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Χέτερ Νάουερτ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ απάντησαν εκδιώκοντας δύο Κουβανούς διπλωμάτες από την πρεσβεία τους στην Ουάσινγκτον στις 23 Μαΐου 2017.

Η κουβανική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι «η Κούβα δεν επέτρεψε ούτε θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η κουβανική επικράτεια για οποιαδήποτε ενέργεια κατά των διαπιστευμένων διπλωματικών αξιωματούχων ή των οικογενειών τους, χωρίς καμία εξαίρεση».

Οι υπάλληλοι των ΗΠΑ ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press ότι περίπου πέντε διπλωμάτες μαζί με τις συζύγους τους , είχαν πληγεί με αυτά τα συμπτώματα . Το FBI και η Υπηρεσία Διπλωματικής Ασφάλειας διερευνούν τα περιστατικά.

Το σίγουρο όμως είναι και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση , ότι η Κούβα δεν δύνανται να διαθέτει τόσο προηγμένα όπλα και το περιστατικό έχει σχέση σαφώς με την ρωσική βάση , στην οποία έχουν μετακινηθεί άκρως προηγμένα όπλα με τα οποία η Μόσχα ‘‘προειδοποιεί‘ πιθανόν την Ουάσιγκτον για ασύμμετρο πόλεμο ….χωρίς όρια.


























Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...