Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!


Όπως αναφέρει η κα Ρ. Σ., σ’ επιστολή της προς την Ι. Μονή τού Αγίου, για τα τρία ανήλικα παιδιά της ήταν από καιρό μάνα και πατέρας.

Ένα βράδι, είδε στον ύπνον της, ότι ο μικρός της γιος, 6 χρόνων, βρισκόταν σ’ ένα γκρεμό και μία πέτρα έπεσε και του έσπασε τα ποδαράκια. Έντρομη, φώναξε δυνατά: «ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!».
Μετά απ’ αυτό το παιδί της αρρώστησε βαριά, αλλά Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ.
Και πόσες άλλες χήρες κι ορφανά δεν έχει βοηθήσει! Είναι τόσο πονόψυχος!
Όταν πήγε στο Μοναστήρι Του για να τον ευχαριστήσει, τον παρακάλεσε να θεραπεύσει και τη μητέρα της, που είχε πρόβλημα με την υγεία της. Και Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΦΩΤΙΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΑ.
Τον δοξάζει και τον ευχαριστεί για τις ευεργεσίες Του κι όλα τα προβλήματά της τα συζητά πλέον μαζί Του. Τον παρακαλεί να προστατεύει πάντα τα παιδιά της. Αμήν!

Σημειωτέον, ότι πολλοί άνθρωποι ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ, όπως διαβάζουμε και σε άλλες θαυμαστές ιστορίες, γι’ αυτό θα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε με σύνεση και μόνον εφόσον είναι όντως απαραίτητα.

ΧΑΙΡΟΙΣ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΧΑΙΡΟΙΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ Ο ΑΕΙΡΡΟΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΧΑΙΡΟΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑ, ΕΦΡΑΙΜ ΘΑΥΜΑΤΟΦΟΡΕ, ΣΚΕΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΝΟΝΤΑΣ. ΑΜΗΝ!

http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2017/09/blog-post_169.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...