Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΩΤ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η γνωστή βιβλική ιστορία της μεγάλης καταστροφής στα Σόδομα και στα Γόμορρα όπως φαίνεται δεν είναι πλέον τίποτα μπροστά σε όσα συμβαίνουν σήμερα στην κυρίαρχη χώρα της Ευρώπης, τη Γερμανία.

Σύμφωνα με μια εκτενή παρουσίαση-δημοσκόπηση που έκαναν οι κρατικές αρχές στη Γερμανία και την παρουσίασε το γνωστό κανάλι Russian TV, στην Γερμανία ένας στους τρεις ενδιαφέρεται να κάνει σεξ με ρομπότ. Και μια στις πέντε γυναίκες ενδιαφέρονται να κάνουν έρωτα με ένα ρομπότ.

Στη Γερμανία έχει διεισδύσει τόσο πολύ στην καθημερινή ζωή ο μηχανικός τρόπος διαβίωσης ώστε οι περισσότεροι Γερμανοί ενδιαφέρονται να έρθουν σε ερωτικές επαφές με οτιδήποτε μηχανικό παρουσιάζεται.

Το πόσο αρρωστημένη είναι σήμερα η ψυχοσύνθεση των κατοίκων αυτής της χώρας φαίνεται ότι ένα 17% προτιμάει να κάνει τρίο-ερωτική επαφή.

Και το 6% των ζευγαριών θεωρούν σωστό και πρέπον να γίνονται ανταλλαγές συζύγων.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε αυτήν την έρευνα αποκαλύπτει ότι το 40% των αντρών και το 28% των γυναικών θεωρεί τις μονογαμικές σχέσεις σαν οπισθοδρομικές και αντιπροοδευτικές.

Η κυριότερη αιτία που έχουν αυτήν την αντίληψη όπως αναφέρεται είναι ότι διακατέχονται από μια εσωτερική ανάγκη επιβεβαίωσης της σεξουαλικής τους ικανότητας.

Με λίγα λόγια στο πρότυπο της Ευρώπης γίνεται της ανωμαλίας το κάγκελο.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...