Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Έτσι γαλουχείται η ρωσική νεολαία –Παιδιά τραγουδούν για «τον ανώτατο διοικητή» και υπόσχονται να πολεμήσουν για να κατακτήσουν ξένες εκτάσεις!

Η γνωστή για τις ύποπτα «πρωτοποριακές» απόψεις της και την ανθελληνική στάση της γερμανική εφημερίδα BILD, δημοσιεύει άρθρο της με βίντεο που είναι αφιερωμένο στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν
από νεαρούς δόκιμους, με το παρατσούκλι «Θείος Wova».

Οι μαθητές προέρχονται από τη παιδική χορωδία μιας στρατιωτικής σχολής στην ρωσική πόλη του Volgograd.

Το video αναρτήθηκε από μέλος του κόμματος Πούτιν «United Russia», με την ευκαιρία της έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2018. Ωστόσο, ο Πούτιν δεν έχει ακόμα δηλώσει εάν θα είναι υποψήφιος .

«Ο Πούτιν θα είναι και πάλι υποψήφιος;»…αναρωτιούνται οι Γερμανοί. Μέχρι τώρα είναι σιωπηλός αλλά στο παρασκήνιο του Κρεμλίνου τα σήματα που «εκπέμπονται» είναι σαφή.

Το τραγούδι των μικρών Ρώσων ακούγεται πολεμικό: «Όταν ο ανώτατος διοικητής μας καλεί στον τελευταίο αγώνα, ο θείος Wowa, τότε είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε» .

Βεβαίως, η ομάδα των παιδιών και των εφήβων προετοιμάζεται για παράσταση σε μνημόσυνο για τη μνήμη των σοβιετικών στρατιωτών του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Αλλά τα θέματα του τραγουδιού της είναι επίκαιρα και απευθύνονται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και την Ιαπωνία, τονίζει η BILD.

Αποσπάσματα από το τραγούδι:

Στον 21ο αιώνα, σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού, πολλά έχουν αλλάξει. Οι ΗΠΑ έχουν νέο πρόεδρο, η Μέση Ανατολή είναι «σχεδόν νεκρή» και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει πια χριστιανική «πίστη».

Με σφιγμένες γροθιές τα παιδιά δείχνουν την αποφασιστικότητά τους για την πατρίδα την θρησκεία την οικογένεια και τον ηγέτη της χώρας.

Το βίντεο με το τραγούδι δημοσιεύθηκε αρχικά στη σελίδα Facebook από την αντιπρόσωπο της Δούμας Άννας Κούτσκο, μέλους της «Ενωμένης Ρωσίας» του Πούτιν στο ρωσικό κοινοβούλιο, και μέλους της Επιτροπής Οικογένειας, Γυναικών και νεολαίας .

Η ίδια δήλωσε περήφανα ότι τα παιδιά είναι το μέλλον της Ρωσίας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στον κόσμο. «Και η νίκη θα είναι δική τους», λέει η Kuvychko.

Το βίντεο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στο YouTube και έχει προβληθεί πάνω από 20.000 φορές, προκαλώντας πανικό , τρόμο και φόβο σε δύση και νέα τάξη πραγμάτων για την νέα ρωσική γενιά που προετοιμάζει ο Βλαδίμηρος Πούτιν .

Αυτό είναι άλλωστε το «τρομερό» μυστικό όπλο της νέας αναγεννημένης Ρωσίας η οποία σε αυτήν την ιδιότυπη «κόντρα» με την δύση και τις ΗΠΑ έχει βγει ήδη νικήτρια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον ψυχρό πόλεμο η δύση «εμφανίζονταν» ως το μπλοκ των ελευθέρων και δημοκρατικών χωρών που η νεολαία μπορούσε να έχει όλα τα αγαθά , να χορεύει να διασκεδάζει και κυρίως να εκφράζεται ελεύθερα, «κατακτώντας» εκ των έσω της νεολαία της τότε Ρωσίας και οδηγώντας σε κατάρρευση το «βάναυσο» κομμουνιστικό σύστημα.


Σήμερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Ρωσία είναι η χώρα της πραγματικής ελευθερίας, της χριστιανικής πίστης , της οικογένειας , και όχι των μεταναστών, του Ισλάμ , των κάθε λογής ατόμων με ασαφή σεξουαλικό προσανατολισμό που προπαγανδίζουν νέα ήθη , των ναρκωτικών, τα οποία όμως «αποτάσσουν» μετά βδελυγμίας όλοι οι λογικοί νέοι.

Η κόντρα έχει ξεφύγει προ πολλού από τα στενά όρια της αναμέτρησης Ρωσίας και δύσης , και έχει μετατραπεί σε μια αδυσώπητη μάχη, ανάμεσα στην νέα τάξη πραγμάτων και των σχεδίων της, και της ορθοδοξίας της μόνης πίστης που απέμεινε σταθερή και αμόλυντη να υπερασπιστεί το άνθρωπο , τις αξίες τους και κυρίως το ίδιο το Θεό…που κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν ή εξαφανίσουν…μάταια όμως .

Το ποιος θα νικήσει στο τέλος είναι προδιαγεγραμμένο και το γνωρίζουν οι ηγέτες της ΝΤΠ για αυτό και τρέμουν στην κυριολεξία.




Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...