Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ανάγκη ένωσης όλων των Εθνικών δυνάμεων

Οι Έλληνες ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούν να κάνουν θαύματα



Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους Έλληνες πολίτες, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ συνεχίζει τις συγκεντρώσεις της σε όλη την Ελλάδα, με κύριο σκοπό να παρουσιάσει το σκοπό ίδρυσης, τις αρχές και τις πολιτικές της θέσεις, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τους φίλους και υποστηρικτές της.
Η τακτική προσέγγισης των Ελλήνων πολιτών και η προσωπική επαφή μαζί τους, αποδεικνύεται ότι αποδίδει καρπούς πέραν των τεθέντων στόχων της επικοινωνιακής πολιτικής της Παράταξης!
Αδιάψευστοι μάρτυρες οι δυο τελευταίες συγκεντρώσεις-ομιλίες, στις 1 Νοεμβρίου στο Περιστέρι Αθηνών (5ος κατά σειρά Δήμος της χώρας) και στις 11 Νοεμβρίου στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη. 














Πολίτες όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες, από όλους τους κοινωνικούς χώρους, προσήλθαν και γέμισαν τις αίθουσες, άκουσαν τους επικεφαλής της Παράταξης, έθεσαν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους, έκαναν προσωπικές τοποθετήσεις και γράφτηκαν ως μέλη.
Αξιοσημείωτη ήταν η ικανοποίηση των συμμετεχόντων για τη δημιουργία του πολλά υποσχόμενου νέου πολιτικού φορέα, τα στελέχη του οποίου αποφάσισαν να αγωνιστούν δυναμικά μέσα στο σάπιο πολιτικό σύστημα για μια Ελλάδα ελεύθερη από τα σύγχρονα δεσμά που της έχουν επιβάλλει οι ξένοι εντολοδόχοι με τους ντόπιους υπηρέτες τους.
Η αντίληψη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ για την ανάγκη ένωσης όλων των Εθνικών δυνάμεων, που εκφράστηκε με την πρόσκληση και παρουσία εκπροσώπων αρκετών άλλων πατριωτικών κομμάτων και κινημάτων, έγινε με θέρμη αποδεκτή από τα ακροατήρια και των δύο συγκεντρώσεων.
Η μέχρι τώρα πορεία της Παράταξης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι χαμένοι αγώνες είναι μόνο αυτοί που δεν δίνονται και ότι οι Έλληνες ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούν να κάνουν θαύματα.
Η επικοινωνία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ με τους Έλληνες πολίτες συνεχίζεται στο εγγύς μέλλον με περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.

Νίκος Ταμουρίδης 

Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ 
 Μέλος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...