Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τρόμος στο ΝΑΤΟ – Το Ιράν εισέρχεται στο σύμφωνο της Σανγκάης…

Το αντίπαλο δέος των φονιάδων του ΝΑΤΟ ενισχύεται 


Εξελίξεις καταιγιστικού τύπου έχουμε ενόψει του τρομερού σχεδίου ΗΠΑ-Σ.Αραβίας και φυσικά Ισραήλ να ισοπεδώσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης μαζί με την αμυντική ικανότητα της χώρας, η οποία φυσικά αντέδρασε…προς Κίνα μεριά…ενώ ωθεί και τον Ερντογάν να βάλει την χώρα του στο ίδιο σύμφωνο μαζί με τους Ιρανούς , προκαλώντας τρόμο στο ΝΑΤΟ.

Το Ιράν είναι πρόθυμο να συμμετάσχει στο αποκαλούμενο συνασπισμό της Σαγκάης, μια αμυντική και οικονομική συμμαχία στην οποία ηγούνται η Ρωσία και η Κίνα, αναφέρουν ξένα πρακτορεία ειδήσεων.

Τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα υποστηρίζουν φυσικά την ένταξη του Ιράν.

Η τελευταία εξέλιξη φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το Ιράν απέχει λίγες μέρες μόνο από την επίσημη ένταξή του στη συμμαχία και αυτό στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους παλαιούς αντιπάλους του…δηλαδή το Ισραήλ , την Σαουδική Αραβία αλλά και τις ΗΠΑ, ότι το Ιράν έχει ως συμμάχους Ρωσία- Κίνα και δεν μπορεί να εισβάλει κανένας στο έδαφος του, τονίζει Ιρανός αξιωματούχος .

Την ίδια στιγμή παραδόξως, σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα η Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ, έχει επίσης επισημάνει την πρόθεσή της να ενταχθεί στη συμμαχία.

http://kontasas.gr/σεισμός-στο-νατο-το-ιράν-εισέρχετ/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...