Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Μετά το Ιράν, αντίχριστος;

 Γιώργος Θαλάσσης 

Μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ οι αμερικανοσιωνιστικές δυνάμεις του σκότους ενεργοποίησαν τους πράκτορές τους και τα διαδικτυακά - προπαγανδιστικά μέσα τους με στόχο να μετατρέψουν το Ιράν, τον μεγάλο εχθρό του σιωνισμού, σε Λιβύη και προτεκτοράτο τους.

Η εμπλοκή των μυστικών υπηρεσιών του αμερικανικού άξονα του κακού είναι πασιφανής, όχι μόνο λόγω χρονικής συγκυρίας με την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως σιωνιστική πρωτεύουσα, αλλά και λόγω των συνθημάτων που ακούστηκαν από τους κατευθυνόμενους εξεγερμένους, οι οποίοι μεταξύ άλλων ζητούσαν στρατιωτική και οικονομική απεμπλοκή του Ιράν από την Συρία, την Υεμένη και το Ιράκ.

Κάθε χώρα έχει προδότες, κάθε χώρα έχει τους "αναρχικούς" της και αυτούς που θέλουν να εκδικηθούν το έθνος, τη σημαία και το είναι τους... Αυτούς τους ψυχικά διαταραγμένους, καθώς και τους φυλετικά και θρησκευτικά μειονοτικούς, τους εκμεταλλεύονται εδώ και αιώνες οι εξωτερικοί εχθροί για να διαλύσουν τη χώρα που έχει στοχοποιηθεί. 

Η τακτική αυτή δεν είναι τωρινή αμερικανική εφεύρεση. Όποιος έχει μελετήσει την υψηλή Βυζαντινή στρατηγική, θα θυμάται τους περίφημους Σικελικούς Εσπερινούς, μία κατευθυνόμενη από την Κωνσταντινούπολη εξέγερση στην Σικελία κατά των Φράγκων επικυρίαρχων, προκειμένου να αναβληθεί η επίθεση των Φράγκων στα Βυζαντινά εδάφη.

Η αμερικανική αυτοκρατορία του κακού έχοντας σε υπερθετικό βαθμό όλα τα μέσα που μπορεί να διαθέτει ένα κράτος καθώς και την δυνατότητα μέσω FED να τυπώνει χαρτιά χωρίς αντίκρισμα και να τα χρησιμοποιεί ως διεθνή χρήματα, μπορεί να εξαγοράζει τους σάπιους και φιλόδοξους πολιτικούς, τους αντιπολιτευόμενους και φίλαρχους -τύπου Jeffrey- που είναι ικανοί πουλήσουν την χώρα τους στον εχθρό προκειμένου να κάτσουν σε θρόνο, τους ιδεολόγους πολιτικούς ακτιβιστές, τους άπληστους και φιλάργυρους μιντιάρχες και φυσικά την ελίτ της κάθε χώρας που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα από της δική της ευμάρεια.

Χρόνο με τον χρόνο οι δυνάμεις του κακού προχωρούν στην πολυπόθητη παγκόσμια αυτοκρατορία τους, η οποία θα έχει χώρο για ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια πανθρησκεία και έναν παγκόσμιο ηγέτη που όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι ξέρουμε ποιος θα 'ναι.

Κόντρα στα σχέδια των αντιχρίστων για παγκόσμια υποταγή των λαών υπάρχει η Αυτοκρατορική Ρωσία του Πούτιν, η σαν αστραπή ανερχόμενη Κίνα, η Πυρηνική Βόρειος Κορέα, η πλήρης πετρελαίου Βενεζουέλα και το κλειδί της Μέσης Ανατολής ΙΡΑΝ. 

Ευχή όλων όσοι θέλουν να αναστηθούν και να ζήσουν τα έθνη - κράτη κόντρα στα σχέδια της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, είναι οι σύμμαχοι της Ρωσίας και της Κίνας να σταθούν όρθιοι στις επιθέσεις των αντιχρίστων.

Σήμερα είναι το Ιράν, χθες ήταν η Λιβύη, η Αίγυπτος και η Συρία, πριν μερικά χρόνια, όταν η Ελλάδα προσπάθησε να φτιάξει Ελληνορωσικό αγωγό, ήμασταν εμείς. Μην το ξεχνάμε αυτό. 

Κόντρα στα μεγαλόπνοα και σκοτεινά σχέδια των ισχυρών της Γης υπάρχει και ένας Θεός Πατέρας Παντοκράτορας, ο Οποίος περιμένει να Του δώσουμε το δικαίωμα να επέμβει. 

Είναι χρέος μας να συμβάλουμε στην ακύρωση των αμερικανικών σχεδίων μέσα από το ανυπέρβλητο όπλο της προσευχής, μέσα από την παράκληση στην μόνη Υπερδύναμη που μπορεί να σαρώσει σαν φωτιά τους υποτιθέμενους ισχυρούς.

Αν μείνουμε στο να είμαστε αναγνώστες της επικαιρότητας, η εποχή του αντιχρίστου δεν μπορεί να είναι μακρυά. Αν αντιδράσουμε κυρίως Πνευματικά, νομοτελειακά όλα θα αλλάξουν, αφού τότε θα έχουμε καλέσει των Ουρανίων Στρατιών τις Μεγάλες Δυνάμεις και με εμπιστοσύνη στα χέρια του Θεού θα δούμε την Θεϊκή Δικαιοσύνη και τους Πνευματικούς Νόμους να εφαρμόζονται.

Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...