Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Γκρεμισμένο το σατανόμορφο άγαλμα που βρώμιζε το Π.Φάληρο

σχόλιο Γ.Θ : Αδέρφια από τώρα να έχουμε στο μυαλό μας ότι ΑΝ η ηρωική ομάδα εκείνων που γκρέμισαν το σατανόμορφο συλληφθεί, θα πρέπει να έχει την απόλυτη συμπαράσταση μας, δωρεάν νομική υποστήριξη, οικονομική ενίσχυση έναντι προστίμου και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί

Το επαίσχυντο άγαλμα του Παλαιού Φαλήρου, ο σατανόμορφος Phylax, αφού πρώτα δέχτηκε επιθέσεις και την απέχθεια του κόσμου στο Π.Φάληρο τελικά σήμερα τα ξημερώματα καταστράφηκε από ηρωική ομάδα αγνώστων.

Όπως είπε μιλώντας στο News 24/7 ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, στις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεκατέσσερα ή δεκαπέντε που επέβαιναν σε ένα μεγάλο φορτηγό χωρίς πινακίδες, έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν το σατανόμορφο άγαλμα, στο Παλαιό Φάληρο. Αφού κατέβηκαν από το όχημα φορώντας κουκούλες, το έδεσαν με σκοινιά, το τράβηξαν και το έριξαν στο έδαφος.


ADVERTISING

Ο Χατζηδάκης ειδοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη μιας καντίνας, 20 μέτρα πιο πέρα και λίγο μετά το περιστατικό.
Οι υπηρεσίες του Δήμου μάζεψαν το κατεστραμμένο σατανόμορφο άγαλμα που βρόμιζε τον δρόμο με την παρουσία του και όπως λέει ο δήμαρχος, χωρίς να υπολογίζει την λαϊκή θέληση και την Δημοκρατία, έχει ζητήσει από τον δημιουργό του να το πάρει στο ατελιέ του ώστε να γίνει προσπάθεια επισκευής του. 

Φωτογραφίες:twitter/@ggkriniaris

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...