Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η συριακή αεράμυνα έπληξε τουρκικό μαχητικό στην Λαττάκεια. Τουρκικά μαχητικά πετούν πάνω από την επαρχία της Λαττάκεια και απειλούν να χτυπήσουν

ΣΥΡΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ KΛΙΜΑΚΩΣΗ

O αιμοσταγής δικτάτορας Ερντογάν σηκώνει μαχητικά να χτυπήσουν τη Λαττάκεια καταγγέλει αρχηγός πολιτοφυλακής που πολεμάει στο πλευρό του συριακού στρατού στην περιοχή.
Τα μαχητικά τα τουρκικά κάνουν πτήσεις πάνω από την επαρχία της Λαττάκεια καταγγέλει ο Ali Kayali διοικητής του Λαικού Μετώπου για την απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας. Ένα από αυτά τ΄ αεροσκάφη χτυπήθηκε από το έδαφος παρουσιάσε μεγάλο καπνό κι εξαφανίστηκε στον ορίζοντα.

Nωρίτερα πολλές θέσεις των τρομοκρατών της Άγκυρας βομβαρδίστηκαν από το συριακόπυροβολικό στο Jabal Al-Akradστη ΒΑ περιφέρεια της Latakia σύμφωνα με το syriahr.Χθες τη νύχτα επίσης οι συριακές δυνάμεις που είναι κοντά στην πόλη της Λαττάκεια εκτόξευσαν πυραύλους κατά της πόλης Salkin στο İdlib που είναι υπό τον έλεγχο της φιλότουρκης αντιπολίτευσης των τρομοκρατών συνεργατών της Άγκυρας. Οι ήχοι της επίθεσης ακούστηκαν ως την περιοχή Reyhanli στην Hatay στο νότο της Τουρκίας.Oι σημερινές τουρκικές πτήσεις επιχειρούν ν΄ανακόψουν τη συριακή κινητικότητα εναντίον τους που καταγράφεται από Λαττάκεια.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...